Çocuklu ailelere 5 yıldızlı adresler

Güncelleme Tarihi:

Çocuklu ailelere 5 yıldızlı adresler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 21:29

JOLLY Tur, kurban bayramında tatil yapmak isteyenler için sundukları otel fırsatlarını açıkladı.Bazı otellerde 0-11 yaş arası çocuklara ücretsiz konaklama verilirken, bazı oteller bayramı ünlü sanatçıların konserleriyle karşılıyor. Kemer’den Belek’e, Side’den Kuşadası’na kadar farklı bölgelerde bulunan otellerin özellikleri hakkında bilgi veren Jolly Tur yetkilileri, “Oteller farklı özellikleri ile tatilcilerin ilgisini çekiyor. İçinde hayvanat bahçesi olan otel de var, yüzme dersi sunan oteller de. Ailelerin ve özellikle çocukların rahat bir tatil yapabilmesi için oteller elinden geleni yapıyor” dedi. İşte Jolly Tur’un bayram dönemi için öne çıkardığı oteller:  

Haberin Devamı

NIRVANA LAGOON VILLAS SUITES & SPA: Tercih edilebilecek bir diğer otelin ise Antalya’nın Kemer bölgesinde yer alan Nirvana Lagoon Villas Suites & Spa olduğunu söyleyen şirket yetkilileri: “Ormanlık alan içerisinde, villa konforunda ve kişiye özel hizmetlerle eşsiz bir tatilin yapılabileceği otel. Otel birçok kelebek, orman ve deniz kuşuna ev sahipliği yapıyor. Özel hizmet anlayışı sayesinde çocuklu ve kalabalık ailelere aile suite’lerini sunan otel, Aquapark ve çocuk kulubü sayesinde de çocuklara eğlence vadediyor. Otelde 0-11 yaş arası çocuklar ücretsiz konaklıyor” dedi.

AMARA SEALIGHT ELITE: Türkiye’nin gözde tatil merkezlerinden biri konumunda olan Kuşadası’nın da bayramda tercih edilebilecek turizm merkezlerinden olduğuna dikkat çeken Jolly Tur yetkilileri, “Çocuklu aileler için Amara Sealight Elite yenilenen aquaparkı, denize sıfır konumu ile misafirlerine güzel bir tatil imkânı sunuyor. Amara Sealight Elite, 0-12 yaş arası çocuklara ücretsiz hizmet vermesiyle de ön plana çıkıyor. Dünyaca ünlü Efes Antik Kenti ve Meryem Ana Evi’ne yakınlığıyla bilinen Kuşadası, aynı zamanda marina, gece hayatı gibi özellikleriyle de tatilciler için yaşayan bir destinasyon haline geliyor” ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

SUENO HOTELS BEACH SIDE: Antalya’nın Side bölgesinde tercih edilebilecek otellerden birinin de Sueno oteller zincirinin Side’de yer alan tesisi Sueno Hotels Beach Side olduğunu belirten yetkiler, otel hakkında şu bilgileri verdi: “Bayram dönemi boyunca Sibel Can, Altay, Ebru Gündeş ve Enbe Orkestrası gibi müziğin en güçlü isimlerinin konserleriyle misafirlerine eşsiz bir tatil deneyimi yaşatacak olan otel dinleyicilere VIP standartlarında konser imkanını da sunuyor. 0-11 yaş arası çocukların ücretsiz konakladığı Sueno Hotels Beach Side  çocuklu ailelere yönelik özel etkinlik ve aktivitelerle sıradanlıktan kurtulup lüks ve huzurlu bir tatil geçirmenizi sağlıyor. Çocuklara özel oyun alanları, lunapark, 24 saat açık kreş, aqua park ve daha onlarca farklı hizmetle göz dolduruyor.”

Haberin Devamı

AMARA DOLCE VITA LUXURY: Jolly Tur’un yılın en uzun tatil fırsatı olan Kurban Bayramı için ilk otel önerisi Antalya’nın Kemer bölgesinde bulunan Amara Dolce Vita Luxury oldu. Otel hakkında bilgi veren yetkililer şunları söyledi: “Bölgenin en büyük aquaparkına sahip olan otel, aynı zamanda Kemer’in, içerisinde hayvanat bahçesi olan da tek oteli olma özelliğine sahip. Çocukları cezbeden birçok detaya sahip olan Amara Dolce Vita Luxury’de 0-11 yaş arası çocukların ücretsiz konaklaması ise otelin bir diğer aile dostu özelliği olarak öne çıkıyor.”

CALISTA LUXURY RESORT: Otelin çocuklar için yaz boyunca organize ettiği etkinliklerle adından sıkça söz ettirdiğine vurgu yapan Jolly Tur yetkilileri, “Calista Luxury Resort, Antalya’nın Belek bölgesinde tercih edebileceğiniz otellerden bir diğeri. 0-11 yaş grubunun ücretsiz olarak konaklayabildiği otelde, yaz boyunca 6 yaş ve üzeri çocuklar için futbol kampı ve tüm çocuklara milli yüzücü Irina Vasilenko ile özel yüzme dersi gibi aktiviteler mevcut.

 

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!