Çocuklar bu fuara bayılacak

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar bu fuara bayılacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 1997 00:00

Haberin Devamı

Oyuncak sektörünün önde gelen kuruluşlarından İntertoy tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘‘İntertoy Trade Show'97'', Hyatt Regency Otel'de önceki gün düzenlenen bir kokteylle açıldı. İntertoy'un ürün çeşitlerini ve yeniliklerini tanıtmak amacıyla düzenlenen Trade Show, ilk gün yoğun bir ziyaretçi akınına sahne oldu.

29 Ağustos'ta sona erecek olan fuarda, birbirinden renkli ve eğlenceli odalarda animatörlerin canlandırdığı sürpriz karakterler ile karşılaşmak, Batman&Robin, StarWars, Şirinler gibi film kahramanlarını, Sindy Bebekleri ve Patates Adam'ı bulmak mümkün. ‘‘İntertoy Trade Show'97'' de ayrıca, Monopoly, Amiral Battı gibi klasik aile oyunlarının artık bilgisayarda oynanabileceği gösteriliyor.

YABANCI ZİYARETÇİLER

Fuara, İntertoy'un bu yıl ilk kez ihracat yapmaya başladığı Türki Cumhuriyetler ve Kuzey Afrika ülkelerinden de önemli ölçüde ziyaretçi gelmesi bekleniyor. Hazırlıklarına aylar öncesinden başlanan ve her markanın, hazırlanan özel odalarda, kendi dünyalarında sergilendiği Trade Show, oyuncak sektörünün temsilcilerini ve ortak promosyonlar hedefleyen yerli ve yabancı kuruluşları buluşturdu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!