‘Ciro ve otel sayısı 2 katına çıkacak’

Güncelleme Tarihi:

‘Ciro ve otel sayısı 2 katına çıkacak’
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2022 07:00

Geçtiğimiz yıl bünyesine kattığı franchising işletme modeliyle faaliyetlerini yürüten Dedeman, 3. franchise oteli Dedeman Kartepe Kocaeli’nin açılışını gerçekleştirdi. Şirket böylece otel sayısını 19’a, oda sayısını ise 2 bin 974’e yükseltmiş oldu.

Haberin Devamı

Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, 2025 yılına kadar; otel ve oda bazında büyümeyi yüzde 100, çalışan sayısını yüzde 70 arttırmayı,  yönetilen ciroyu ise 5 katına çıkarmayı planladıklarını ifade etti.

Dedeman, “Yıl sonuna kadar 6’sı imzalanmış, 4’ü imza aşamasında olan 10 yeni oteli daha zincirlerimize eklemeyi planlıyoruz. Başta Ankara, Antalya, İzmir, Bursa, Edirne, Kars, Ordu, Mardin ve Sinop olmak üzere Türkiye’nin 81 iline Dedeman markalarını taşımayı arzu ediyoruz. Başta Balkanlar, Orta Doğu ve Afrika olmak üzere farklı kıta ve ülkelerde de olmayı hedefliyoruz” dedi. Dedeman Turizm Yönetimi ile M.M.S. Turizm A.Ş. arasında yapılan iş birliğiyle kurulan Dedeman Kartepe Kocaeli’yle, bölgenin dört mevsim turizm merkezi haline getirilmesi amaçlanıyor. M.M.S. Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Mustafa Satı da Orta Doğu ve Körfez bölgelerinden gelen turistlerin çoğunlukla Kocaeli’yi konaklama için tercih ettiklerine değinerek, “Bölgemizin her anlamda olumlu imajını daha da yükselteceğine inandığım bu iş birliği yalnızca şehir dışından gelen misafirlerimiz için değil Kocaeli halkı için de yeni bir soluk olacaktır” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!