Çiğ köfteyi turistlere de sevdirdi!

Güncelleme Tarihi:

Çiğ köfteyi turistlere de sevdirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2018 09:37

Geçmişi 4 bin yıla dayanan çiğ köfte, Türkiye’nin vazgeçemediği lezzetlerden biri olmayı devam ediyor. Onlarca markanın, yüzlerce şube ile hizmet verdiği çiğ köfte sektörü hızla gelişti ve etsiz çiğ köfte yurtdışında da şubelerin açılmasıyla yabancılar tarafından tanındı ve çok sevildi.

Haberin Devamı

KONU ile ilgili bir açıklama yapan Ziyafet Çiğköfte Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Akıncı turistlerin çiğ köfteye yoğun ilgi gösterdiğini belirtti. “Besleyici özelliği ile sağlıklı bir atıştırmalık alternatifi olan çiğ köfte kısa zamanda Türk tüketicilerin gözdesi haline geldi. Yaz ayları ile birlikte yerli ve yabancı turistlerin yoğunlaştığı bölgelerde faaliyet gösteren bayilerimizden aldığımız bilgiye göre sadece Türkler değil yabancı turistler de çiğ köftemizi severek tüketiyor” dedi.

MİLLİ İÇECEĞİMİZ AYRANLA TÜKETİYORLAR

Turistlerin özellikle dürüm çiğ köfteye ilgi gösterdiklerini belirten Veysi Akıncı, “turistlerin sadece dürüm değil, porsiyon çiğ köfteyi de ayranla birlikte keyifle tükettiklerini görüyoruz ve bu ilgiden çok memnunuz” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

YEREL LEZZETİMİZ DÜNYACA TANINSIN

Akıncı açıklamasının devamında, “Ziyafet Çiğköfte olarak yerel lezzetimiz çiğ köfteyi tüm dünyaya tanıtmak misyonu ile yola çıkmış bir markayız. Türkiye’de artan bayi sayımız ve iş hacmimiz ile Türk toplumunun çiğ köfteyi severek tükettiğini biliyoruz. Bayilerimizden turistlerle ilgili olarak aldığımız geri bildirim bizleri çok mutlu ediyor. Amacımız herkesin çiğ köfte lezzeti ile tanışmasını sağlayabilmek” diye konuştu.

 

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

BAKMADAN GEÇME!