Çatıdan enerji alan araç sahibine teşvik

Güncelleme Tarihi:

Çatıdan enerji alan araç sahibine teşvik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2022 07:00

Borusan Otomotiv’in Türkiye temsilcisi olduğu BMW, kendi markasına ait elektrikli otomobil sahibi olan “BMW Elektriğin Öncüleri” topluluğuna yönelik Solarçatı ile işbirliği yaptı.

Haberin Devamı

Anlaşmaya göre topluluk üyeleri, hem otomobillerinde hem de evsel tüketimde kullanacakları elektriği, güneş çatı sistemlerinden üretmelerini sağlayan Solarçatı paketlerine avantajlı fiyatlarla sahip olabilecek. Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, “Borusan Otomotiv Grubu olarak temsilcisi olduğumuz tüm markalarımızın elektrikli yeni modellerini tüm dünya ile aynı zamanda müşterilerimizle buluşturuyoruz.

Bu yolculukta müşterilerimize evlerinde de sürdürülebilir enerji kullanımını teşvik etmek üzere özel işbirliklerimizi sürdürüyoruz. Geçtiğimiz yıl sonunda Borusan EnBW Enerji ile yaptığımız işbirliği kapsamında, elektrikli otomobil kullanıcılarımıza sunduğumuz I-REC (Uluslararası Yenilenebilir Enerji) sertifikalı rüzgâr enerjisinden üretilen elektrik kullanımı imkânını şimdi güneş enerjisi ile genişletiyoruz.

Haberin Devamı

Solarçatı ile yaptığımız işbirliği sayesinde elektrikli BMW kullanıcıları, ihtiyaç duydukları temiz enerjiyi evlerine kurulabilecek güneş enerji sistemleri sayesinde güneşten üretebilecek. Ayrıca, evlerinde ürettikleri elektriğin tüketim fazlasını da satma şansına sahip olacaklar” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!