Bursalı açık parfüm markası Sansiro

Güncelleme Tarihi:

Bursalı açık parfüm markası Sansiro
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2002 01:44

Sansiro Parfüm Bursa'da doğan bir marka. Amerika'dan ve uzak doğu ülkelerinden getirtilen parfüm esanslarıyla kendi fabrikalarında üretim yapan Sansiro Parfüm'ün sahipleri, 120 ünlü markanın Sağlık Bakanlığı'nın izniyle imitasyonunu yaptıklarını ve satışa sunduklarını söylediler. 5 şubesi bulunan Sansiro'da parfümler açık olarak satılıyor. Parfümlerin orijinalleri 80-100 milyon liraya satılırken Sansiro'da 50 cc'lik şiselerde 5 milyon liraya satılıyor. Açık parfüm Bursa, Balıkesir, Çanakkale gibi yaklaşık 10 ilde satılıyor.


Toy Club'ın her yaştan müşterisi var

Toy Club 7'den 70'e her yaşa hitap edebilen bir mağaza. İki şubesi bulunan Toy Club'a gelen müşteriler, hediyelik eşyadan oyuncağa, bilgisayar oyunlarından DVD ve VCD filmlerine kadar her istediklerini bulabiliyorlar. 1992'de kurulan Toy Club'ta teknolojinin en son ürünlerini bulmak mümkün. Tevfik ve Sema Özdur çiftinin sahip oldukları mağazanın en önemli özelliği kaliteli ithal ürünleri piyasa fiyatının çok daha altında satması.


Beyler kebap


Heykel Semti'nde bulunan Beyler Kebap Salonu, iki kat ve 240 metrekare kapalı alandan oluşuyor ve aynı anda 150 kişiye yemek sunabiliyor. Müşteriler kaliteli yabancı müzik dinleyebiliyor. 11.00-21.30 arasında hizmet veren mekan, yakın çevrede bulunan müşterilerine ücretsiz paket servis yapıyor. 12 çeşit kebap, 8 çeşit pide hazırlanan Beyler Kebap Salonu'nda 12 personel bulunuyor. İşletmeci Serhat Budak, müşterilerine hem göze, hem de damak zevkine hitap etmek için uğraştıklarını söylüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!