‘Boya pompası’ ile en yaratıcı oldu

Güncelleme Tarihi:

‘Boya pompası’ ile en yaratıcı oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2004 02:07

Doğan Yayın Holding (DYH) tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen ‘DYH Yaratıcılık Ödülleri’ Doğan TV Center'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Grup çalışanları arasında yaratıcı projelerin gelişmesini teşvik etmek ve bireysel çalışan motivasyonuna katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen yarışmada, 4 kategoride ödül verildi.

En büyük ödül olan ‘Yılın en yaratıcı çalışanı’ ödülünü Doğan Ofset'ten İbrahim Akan kazandı. ‘İcat boya pompaları’ projesiyle büyük ödülü kazanan Akan'a Fiat Stilo otomobil hediye edildi. Yarışmanın ‘En yaratıcı proje ekibi’ ödülünü ise DBR'den Atlas Harita alırken, projeyi hazırlayan her ekip üyesine birer dizüstü bilgisayar hediye edildi.

‘Yılın En Yaratıcı Projesi’ ise 6 alt kategoride sahiplerini buldu. ‘En yaratıcı PR projesi’ ödülünü Radikal Gazetesi, ‘Radikal ekibi festival jürisinde’ projesiyle alırken, ‘En yaratıcı ürün/marka çalışması’ ödülünü Doğan Ofset, ‘Sarı Sayfalar’ projesiyle aldı. Yarışmada, ‘En yaratıcı iletişim projesi’ ödülünü Radikal Gazetesi ‘El yazması’ projesi ile alırken, ‘En yaratıcı sosyal sorumluluk projesi’ ödülünü ‘Yılbaşı ağacı’ projesiyle Posta Gazetesi, ‘En yaratıcı satış kampanyası’ ödülünü ‘DBR Kadın Festivali’ ile DBR ve ‘En yaratıcı reklam projesi’ ödülünü ‘‘Saatlerinizi ileri aldınız mı' projesiyle Radikal Gazetisi aldı. Her alt kategori için her ekip üyesine bir dizüstü bilgisayar verildi.

Yılın en yaratıcı ‘yeni' ödülünü ise Zeynep Alamur Tümay aldı. Yılın en yaratıcı ‘Yeni' ödülünü alan Tümay, yurtdışında bir ay eğitime gönderilecek.

BU JÜRİ SEÇTİ

DYH'nin ‘Yaratıcılık Ödülleri'ni belirleyen jüri ise şu isimlerden oluştu:

Dinç Üner Demet Akbağ

Ceyda Aydede Cem Boyner

Nuri Çolakoğlu Oya Eczacıbaşı

Mehmet Ali Erbil Serdar Erener

Nurettin Kanterelli Hüsamettin Koçan

Bahar Korçan Sezen Ünlü
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!