Bodrum’a ‘estetik’ otel

Güncelleme Tarihi:

Bodrum’a ‘estetik’ otel
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2017 22:14

SAĞLIK alanında Ethica, estetik alanda ise Estethica markaları ile tanınan MYC Partners’ın Bodrum Adabükü’nde 75 milyon dolar yatırımla inşa ettiği ‘LUX* Bodrum Resort & Residences’ mayıs ayında kapılarını açıyor.

Haberin Devamı

 650 metrelik kum plaja sahip tesisin otel bölümünde 85 oda bulunurken, 72 rezidans ve 1 adet villa da tesis içinde yer alıyor. Otellerinin A’Design Awards’ta ikincilik kazandığını ifade eden MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, “Yönetimi dünyaca ünlü profesyonel otel zinciri olan LUX*a emanet ettik. LUX* Bodrum’da spa merkezi, açık hava sineması, iki alakart restoran, tenis kortu, çocuk kulübü gibi birçok donatı ziyaretçilerin hizmetine sunulacak” dedi.  Yaptıkları yatırımın ülke ekonomisine ve Türkiye’ye duydukları güvenin bir göstergesi olduğunu belirten Akdoğan, rezidanslar hakkında da bilgi verdi.

SATIŞLAR 3 YILDA

Akdoğan, “LUX* Bodrum’dan rezidans satın alan yatırımcılar, satın aldıkları evleri tekrar LUX*’a kiralama yoluyla aylık kira gelirlerini büyük oranda arttıracak. Satışlarımızı 3 yılda tamamlamayı planlıyoruz. Şu ana kadar 14 rezidansın satışı gerçekleşti. Biz 72 tane komşu arıyoruz. Herkese satış yapmıyoruz” diye konuştu. LUX* konforunu Mauritius, Reunion Adaları, Maldivler ve Çin’den sonra Türkiye’de hizmete sunacaklarını belirten LUX* Resorts & Hotels Global Satış Müdürü Sydney Pierre de, “LUX* Bodrum’u global büyümemizin önemli bir adımı olarak görüyoruz. Bu yatırım Avrupa’daki ilk yatırımımız. Son dönemlerde Türkiye’de turizm alanında yaşanan sıkıntılar hakkında ne düşündüğünü sorduğumuz Pierre, “1 yıl önce MYC Partners ile tesislerin işletilmesi için anlaştık. Hayatımızda hiçbir şey değişmedi. Türkiye ışıklar altında bir ülke. Fırsatı gördük. Bu yüzden Türkiye’deyiz” dedi.

Haberin Devamı

AÇILIŞTA SERTAB ERENER KONSERİ

LUX* Bodrum Genel Müdürü Hakan Oral da şu değerlendirmeyi yaptı: “LUX* Bodrum olarak tatilcilere eşsiz bir tatil deneyimi sunacağız. Kişiye özel premium hizmetlerimiz olacak. Lüks kavramını yeniden tanımlıyoruz.” Hakan Oral, 19-20 Mayıs’ta planlanan açılışın Sertab Erener konseri ile gerçekleşeceğini söyledi. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!