Bir İngiliz daha geldi

Güncelleme Tarihi:

Bir İngiliz daha geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2017 22:22

DÜNYANIN en prestijli otomobil markalarından biri olan İngiliz Rolls-Royce’nun Türkiye distribütörü olan Royal Motors, bir başka İngiliz marka Lotus’u da Türkiye’ye getiriyor.

Haberin Devamı

Kısa bir süre önce İsveçli Volvo’nun da sahibi olan Çinli Geely’nin bünyesine giren Lotus’un Türkiye distribütörü Royal Motors oldu. İngiliz markanın Türkiye lansmanı 8 Aralık’ta gerçekleşecek.

MERKEZ CADDEBOSTAN

50 yılı aşkın süredir otomobil dünyasında yer alan İngiliz Lotus, güçlü yol tutuşu, daha hızlı ve hafif olma özellikleri sayesinde dikkat çekiyor. Modellerinde dinamik görüntüsünden ve güçlü performansından taviz vermeyen Lotus,  Türkiye’de de Elise, Exige, ve Evora isimli modelleriyle yollardaki yerini alacak. Royal Motors tarafından sipariş üzerine Türkiye’de satışa sunulacak Lotus, bu aydan itibaren İstanbul Anadolu yakası Caddebostan sahilde hizmet verecek Lotus Türkiye showroomunda hizmet verecek.

VOLVO STRATEJİSİ

Uzmanlara göre Geely, Lotus’ta da Volvo’ya yaptığına bir benzer yönetim stratejisi uygulayacak. Bu da İngiliz markanın mühendislerinin spor araç gelişiminde Geely’den gelen ekstra bütçe ile daha serbest çalışabileceği anlamına geliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!