Bilgi'den İK zirvesi

Güncelleme Tarihi:

Bilgiden İK zirvesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2015 11:48

İstanbul Bilgi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BilgiM), üniversite kulüpleriyle iş birliği yaparak BİLGİ öğrencilerine “Köprüden Önce Son Çıkış!” isimli İnsan Kaynakları Zirvesi düzenliyor.

Haberin Devamı

İK Zirvesi, BilgiM’in desteği ile BİLGİ’li Girişimciler Kulübü, Liderler Kulübü, Pantheon Kulübü ve Hukuk Fakültesi Öğrenci Temsilciliği tarafından 13-14 Mart tarihlerinde santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.
İnsan kaynakları ve iş yaşamı anlatılacak İnsan kaynakları sistemi hakkında genel bilgilerin verileceği zirvede, işe alımlarda bireysel ve grup mülakatının yanı sıra, genel iş yaşamı konularında da konferanslar olacak. Zirvenin açılış konuşmasını, üniversitenin Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan yapacak.

BİRÇOK YÖNETİCİ KATILACAK

PwC PricewaterhouseCoopers Türkiye, Toyota, Mavi Jeans, Unilever, Young & Rubicam Türkiye ve Vodafone gibi Türkiye’de ve dünyada sektöründe öncü birçok markanın yöneticisi kariyer hikayelerini öğrencilerle paylaşacak. İki gün süren zirvenin son gününde, tamamı BİLGİ’li girişimcilerden oluşan konuşmacı grubu ile “Girişimcilik Özel Oturumu” yapılacak. Girişimciler deneyimlerini anlatacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!