Bilgi ve iletişim teknolojileri alanında yatırımlar artıyor

Güncelleme Tarihi:

Bilgi ve iletişim teknolojileri alanında yatırımlar artıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 31, 2022 13:32

Mağaza, restoran, banka, üretim tesisi, sinema veya çalıştığınız kurumda, kısacası hayatın içinde her yerde karşımıza çıkan dijital yayın ve bilgilendirme ekranları, kurumsal iletişimi güçlendirip satışları artırmakla kalmıyor aynı zamanda alışılagelmiş maliyetleri firmalar için ortadan kaldırıp hem marka hakkında hem de günlük hayata dair haber ve bilgiler veriyor.

Haberin Devamı

Sistem 9’un geliştirdiği uzaktan merkezi yönetim yazılımı, kurumların tasarruf edeceği, çalışan bağlılığını güçlendirecekleri, satışlarını artıracakları ve müşteri memnuniyetini yükseltecekleri bir ürün sunuyor. Lokasyona özel yayın kabiliyetine sahip bu sistemler ile tek tuşla kurumsal mesajınızı Türkiye veya dünyada istediğiniz bir lokasyonda eş zamanlı yayınlayabiliyorsunuz. Sunulan tüm çözümlerin ise tek bir amacı var; insanların yaşam alanlarındaki kargaşayı kaldırmak ve teknolojik ortamda onlara kaliteli ve hızlı hizmet sunmak.

Bilgi ve iletişim teknolojileri alanında yatırımlar artıyor

Yapılan araştırmalara göre dijital yayın ve bilgilendirme ekranları baskı, lojistik, operasyonel vb. maliyetleri ortalama yüzde 60 düşürebiliyor. Dijital ekranların çoğu otomatik parlaklık kontrolüne sahip. Bu da enerjiyi koruyup, ekranın ömrünü uzatarak orta ve uzun vadede yüzde 30’a varan enerji tasarrufu sağlıyor."

Haberin Devamı

Bilgi ve iletişim teknolojileri alanında yatırımlar artıyor

MARKALAR YERLİ YAZILIMI TERCİH EDİYOR

Sistem 9’un Türkiye’de “Dijital Yayın ve Bilgilendirme Ekranları” adıyla yaygınlaştırdığı Digital signage pazarı küresel anlamda 20 milyar doları aşan bir hacme ulaştı. Bu alana yönelik özel bir yazılım geliştirdiklerini hatırlatan Sistem 9 Yönetim Kurulu Başkanı S. Kaan Akın, “S9Vision ismini verdiğimiz %100 yerli üretim yazılımımızın üstün özellikleri yurt dışındaki dünya devi birçok organizasyon tarafından ödüllendirilerek teyit edildi. Nitekim S9Vision uzaktan merkezi yönetim yazılımımızın kullanımı,  ülkemizin yurtdışına açılan değerli markaları ile şimdiden 22 ülkeye ulaştı. Bunu sadece bizim değil ülkemizin başarısı olarak görüyoruz."

KULLANIM ALANLARI GENİŞLİYOR

"17 yıldır faaliyet gösterdiğimiz digital signage ( dijital yayın ve bilgilendirme ekranları ) alanında üstlendiğimiz pazar liderliğinin yanı sıra bilgi ve iletişim teknolojilerine daha fazla odaklanıp, teknoloji ihraç eden bir şirket olarak ilerlemek istiyoruz.  Bu düşünce ile akıllı şehirler, akıllı duraklar ve otobüsler, akıllı park sistemleri,  kişi-yüz tanıma sistemleri, kişi sayma sistemleri, operasyon ve görüntü merkezleri, dijital eğitim merkezleri, ev-bina-ofis otomasyon sistemleri,  özel yazılımlar ve mobil uygulamalar alanlarında da kendimizi sürekli geliştiriyoruz. Tüm hizmetleri tek elden ve anahtar teslim veriyoruz. 81 ilde profesyonel saha servisleri ve sistem kurulum ekipleri, yayın içerik yönetim ve üretimi ile uzaktan erişim sistem kontrol hizmeti veriyoruz."

Haberin Devamı

"Şu an en yeni projelerimizden bir tanesini ilk 3 büyükşehrimizden birinde gerçekleştirdik. Özetle bu proje için ‘Akıllı Şehir’ kuruyoruz diyebilirim. Bu proje kapsamında 900 otobüs ve 500 adet otobüs durağında dijital yayın ve bilgilendirme ekranları üzerine hizmet verecek sistemlerin kurulumunu gerçekleştirdik. Bu proje ile otobüs hat bilgisi, anlık durak bilgisi hatta gelecek durağa tahmini varış gibi zaman bilgileri GPS üzerinden konsolide ederek gösteriliyor. Konum bazlı reklam ve güncel içerik gösterimlerinin yan sıra sensörler yardımı ile algılanacak anlık hava bilgileri ile şehrin hava sağlık kalitesi ölçümü de yapılabiliyor."

"2005 yılında, tek bir odada başladığımız hayal, bugün bizim dahi şaşırdığımız bir noktaya ulaştı. 17 yıl evvele gittiğimizde tek merkezden yönetilebilen dijital ekranlar ve yayıncılık adına sektörlerde hiçbir hamle yok iken, bugün perakendeden bankalara, sinemalardan restoranlara, havalimanlarından üretim tesislerine, holdinglerden hastanelere vb. birçok sektörde isim babası olduğumuz dijital yayın ve bilgilendirme ekranlarını görmemek imkansız duruma geldi. Sistem 9, yeni bir sektörü ülkemize kazandırdı, gençlere istihdam yarattı , bizden mezun olarak farklı firmalara geçen veya şirket kuranlar için bu işin bir okulu konumuna geldi. İşte tüm bunlar bizim neleri başardığımızın en somut göstergesi diyebilirim."

Haberin Devamı

Bilgi ve iletişim teknolojileri alanında yatırımlar artıyor

DÜNYA ÇAPINDA PROJELER

Sistem 9; sinemadan havalimanına, mağazadan otele, restorandan büyük işletmelere kadar pek çok sektöre hizmet veriyor. Son olarak Unifree Duty Free’nin Istanbul Havalimanı’nda işlettiği duty free mağazaları için dijital yayın ve bilgilendirme ekranları hizmeti veren Sistem 9, tamamen yeni nesil led ekranlar kullanıyor. %100 Sistem 9’un üretimi  olan uzaktan merkezi  yönetim yazılımı S9Vision sayesinde de gerçek zamanlı bilgi ve iletişim imkanı sunuyor. Unifree adına İstanbul Hava limanı’nda gerçekleştirilen Duty Free signage projesi ile aday olunan Digital Signage Federation Awards 2021 de ulaşım kategorisinde Sistem 9 altın proje ödülünü Türkiye’ye getirdi. Toplam 12 kategoride düzenlenen ve 19 ülkeden 119 projenin katıldığı bu ödül töreni her yıl Amerika’da düzenleniyor ve sistem entegratörü, yazılım, distribütör, reklam, pazarlama vb. alanlarda uzman 4 bini aşkın profesyoneli buluşturuyor. 

Haberin Devamı


S9VISION DS UZAKTAN MERKEZİ YÖNETİM YAZILIMI KURUMLARA NELER SAĞLIYOR? 

- Kurumlara teknolojik kimlik kazandırıyor.- Merkezi sistemle tek noktadan ve dünyada sınırsız lokasyona ayrı yayın gerçekleştirme olanağı sağlıyor.- 7/24 kesintisiz iletişim ve ilgiyi devam ettiriyor.- Anlık mesaj ve bilgilendirme yapmaya olanak sağlıyor.- Matbaa, lojistik ve operasyonel giderleri ortadan kaldırıyor.- Kurumsal iletişimi ve çalışan motivasyonunu üst seviyeye taşıyor.- İş kazalarını azaltıyor.- Satışları artırıyor.- Eğitim aracı olarak kullanılabiliyor.

BAKMADAN GEÇME!