Beştepe'den zirve açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Beştepeden zirve açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2015 09:35

Erdoğan'ın Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı ile yaptığı toplantıda yanında başdanışmanlarından Yiğit Bulut ve Cemil Ertem vardı. Zirve sonrasında Beştepe'den yapılan açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın faiz ve üretime yönelik hassasiyetleri üzerinde durulmuştur" denildi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı ile görüşmesinde, Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda mevcut güven ve istikrar ortamının titizlikle muhafaza edilmesi gerektiğinin altı çizilerek, tüm ekonomik birimler tarafından sürecin yakından izlendiği, gerekli tedbirlerin alınmakta olduğu ifade edildi. Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşen görüşmede, Cumhurbaşkanlığı başdanışmanlarından Yiğit Bulut ve Cemil Ertem'in de hazır bulunduğu belirtildi.

Beştepeden zirve açıklaması
2 SAAT TEK TEK ANLATTI

TİTİZLİKLE MUHAFAZA EDİLMELİ

Görüşmede küresel piyasalardaki gelişmeler ile bunların etkilerinin değerlendirildiği ifade edilerek, şunlar kaydedildi: "Türkiye'de ekonominin temellerinin son derece sağlam olduğuna işaret edilen görüşmede, güçlü ve dengeli büyüme hedefleri doğrultusunda uygulanmakta olan politikalar, Sayın Cumhurbaşkanımızın faiz ve üretime yönelik hassasiyetleri üzerinde durulmuştur. Türkiye'nin 2023 hedefleri doğrultusunda mevcut güven ve istikrar ortamının titizlikle muhafaza edilmesi gerektiğinin altı çizilmiştir. Tüm ekonomik birimler tarafından, sürecin yakından izlendiği, gerekli tedbirlerin alınmakta olduğu ifade edilmiştir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!