Bee coin nedir? Hangi borsalardan alınır? Bee Token ne zaman çıktı? Ne iş yapar?

Güncelleme Tarihi:

Bee coin nedir Hangi borsalardan alınır Bee Token ne zaman çıktı Ne iş yapar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2022 21:04

Bee coin, sadece davetiye kodu ile giriş yapabileceğiniz bir kapalı sisteme sahiptir. Aynı zamanda Bee Network'ün ne olduğu ve nasıl alınabileceği pek çok kişi tarafından sorgulanıyor. Bee Network esasında cep telefonunuzdan kripto para madenciliği yapmanıza imkan veren bir oyun olarak geliştirildi. Yeni nesil bir Blockchain sistemi şeklinde tanımlanır. BEE coin nedir? Hangi borsalardan alınır tüm detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Bee Coin, kullanıcılara cep telefonundan madencilik yaparak Bee coini kazanmaları için oyunlaştırılmış bir deneyim de sağlar. Bu nedenle de çok yeni bir blockchain sistemidir.

BEE Coin Nedir?

Bee Coin, kullanıcıların cep telefonundan da kolaylıkla madencilik yapabileceği bir çeşit kripto para birimidir. Aynı zamanda Bee coini kazanmaları için oyunlaştırılmış bir deneyim sağlayan çok yeni bir blockchain sistemidir. Davetçi, Madenci ve Doğrulayıcı çeşitli rollerini oynayarak, Bee oyuncuları da Bee ödülleri kazanırlar.

Bee coini değerli hale getirmek için, Bee oyuncuları ise, Bee bakiyeleri ile gerçek hayatta hizmet, mal ve uzmanlık alışverişi yapmaya teşvik eder. Aynı zamanda Bee'yi gerçek para ile alıp satmak için bir büyük kripto para birimi borsalarında listeleyen ve gerçek insanlardan meydana gelen bir ağ şekilde özenle tasarlandı.

Haberin Devamı

Bee Network, kripto para madenciliği oyununu anlık bir şekilde pil ve şarj tüketmemeli gerekir. Sadece her uygulamada olabileceği gibi çok önemsiz miktarda şarj tüketimi olur. Onun dışında diğer kripto para madenciliği gibi işletim gücüne ve yüksek ekran kartı sahip olan bir cihaza bile ihtiyaç duymazsınız. Bee Network Madencilik için oturumunuzu aktif bir hale getirmek gerekir, daha sonra uygulamayı açık bırakmanıza gerek duyulmaz. Arka planda ise, Bee Network pil tüketmez ve çalışmaz.

Bee Coin Hangi Borsalardan Alınır?

Bee Coin madenciliği yapan kişiler, elinde bulundurdukları çeşitli Bee Coinleri satmak için de öncelikle Bee Coinin kripto para borsasında işlem görmeye başlamasını beklemeleri gerekiyor. Önemli ve büyük kripto para borsalarından Bee coin satın alınabilir.

Bee Token Ne Zaman Çıktı?

Bee Coin için pek çok iddia bulunuyor. Aynı zama da Bee Network’un piyasaya çıkmasından hemen önce yine böyle bir uygulama piyasaya sürüldü ve insanların umutlarını da sömürerek birden piyasadan kayboldu. Bee Coin, madencileri ise yeniden aynı durumu yaşamaktan çok korkuyor. Aynı zamanda Bee Coin’in borsaya girip girmeyeceğini sıkça takip ediyor.

Bee Coin günümüzde piyasada yer alıyor. Ama Bee Network şirketinin yani Bee Coin’in tüm hisseleri daha çok düşük olduğundan dolayı şu anda kazım (mining) yapan kişilere çok bir getiri sağlamıyor. Yani aslında borsada değilmiş gibi de düşünülebilir. İlerleyen zamanlarda ise, Bee Coin’in aniden ivmelenmesi de bekleniyor. Günde sadece 20 saniyenizi ayırarak kazım işlemini başlatabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bee Token Ne İş Yapar?

Bee Network, kullanıcıların cep telefonları aracılığı ile madencilik yapabileceği bir kripto para birimidir. Aynı zamanda Bee coini kazanmaları için de oyunlaştırılmış bir deneyim sağlayan çok yeni bir blockchain sistemidir. Madenci ise, doğrulayıcı ve davetçi rollerini de oynayarak, çeşitli Bee ödülleri kazanırlar.

Bee coin’i kazanmak ve bee coin madenciliği yapmak için tek yapmanız gereken şey ise, mobil uygulamanızın marketinden Bee Network uygulamasını telefonunuza indirmektir. Uygulamayı telefonunuza kurduktan sonra, tıpkı bir oyun oynarmış gibi günlük uygulamaya giriş yaparak kazım ve madencilik işlemlerini başlatmanız gerekir. Bunun için tek yapmanız gereken şey ise, günlük olarak giriş yapmaktır. Daha sonra uygulama kendisi kazım işlemlerine başlar ve sizin adınıza da kazım işlemi yapmaya başlar.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!