Bayram tatili karmaşası artık çözülsün

Güncelleme Tarihi:

Bayram tatili karmaşası artık çözülsün
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 12, 2011 11:35

Tur operatörleri Ramazan Bayramı öncesi tatilin 9'güne uzayıp uzamayacağının hızlı şekilde netleşmesini istiyor.

Haberin Devamı

 Etstur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek, resmi tatilin süresi ile ilgili henüz bir açıklama olmadığı için bayramda tatile çıkacakların planlarını yapamadığını dile getirirken; “Resmi açıklama Ağustos ayının son haftası yapılırsa çalışanlar tatil programlarını planlamakta güçlük çekecekler. Çünkü otellerde şu an bile turist sayısı çok fazla ve yoğunluk yaşanıyor. Konunun bir an önce açıklığa kavuşturulması önemli” dedi.

Tatilciler soruyor; “Bayram tatili 6 gün mü, 9 gün mü?

Henüz resmi olarak bayram sonrası cuma gününün resmi tatil olup olmadığı yönünde bir açıklama yapılmamasının tatile çıkacakların plan yapmalarını zorlaştırdığını belirten Etstur yetkilileri; “Bu belirsizlik tatil için yurtiçi ya da yurtdışı turları seçmek isteyen tatilcilerin kafasını karıştırıyor” diyerek yaşanan sıkıntıyı dile getiriyorlar.

Haberin Devamı

Etstur Yurtiçi Turlar Müdürü Suat Özbek konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Resmi tatilin süresi ile ilgili henüz bir açıklama olmadığı için tatilciler 6 gün mü yoksa 2 Eylül Cuma ve sonraki cumartesi pazarı da ekleyerek 9 gün mü tatil yapacaklarını bilmiyorlar. Resmi açıklama Ağustos ayının son haftası yapılırsa çalışanlar tatil programlarını planlamakta güçlük çekecekler. Çünkü otellerde şu an bile turist sayısı çok fazla. Konunun bir an önce açıklığa kavuşturulması önemli” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!