Bayram bahane ‘kredi’ şahane

Güncelleme Tarihi:

Bayram bahane ‘kredi’ şahane
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2013 01:10

Yaz aylarına denk gelen bayramlar, tatille birleştirilip daha fazla seyahet edilmesi, ertelenen tadilat işlerinin gündeme gelmesi ve yaklaşan okul masraflarının eklenmesiyle yılın en çok nakite ihtiyaç duyulan bir dönemi haline geldi.

Haberin Devamı

Tüketicinin artan nakit ihtiyacına cevap vermek isteyen bankalar ise, bu dönemde ‘bayrama özel’ kredi kampanyaları ile dikkat çekiyor. Dolayısıyla bayram öncesinde tüketiciye sunulan kredilerin düşük faiz, uzun vade ve taksit erteleme seçenekleri adeta, ‘bayram bahane, kredi şahane’ dedirtecek nitelikte...

AKRABA ve dost ziyaretlerinin yanı sıra, yaz aylarına denk gelmeye başlayan bayramlar, özellikle çalışan kesim için iyi bir tatil fırsatı haline de geldi. Bayramı ister tatil için bir fırsat olarak değerlendirin, ister dost ve akraba ziyaretlerinde bulunun, masrafların oldukça arttığı bir dönem olduğu kesin. O nedenle de, bankaların bayramlara özel kredi ve kampanyalarında son yıllarda ciddi bir çeşitlenme ve artış gözleniyor. Tatil, tadilat ve okul masraflarının da arttığı şu günlerde tüketiciler, bayramı bahane ederek, kredi kullanmayı tercih ediyorlar.

60 AY’A VARAN VADELER

Her tüketici profiline uygun farklı kredi ürünleri ve Ramazan ayı boyunca süren farklı kampanyalarıyla dikkat çeken bankaların, bu yıl özellikle düşük faizli kredileri öne çıkıyor. Taksitlerin ertelenmesi ve vadelerin daha uzun bir sürece yayılması da yine tüketicilere cazip gelen kredi özellikleri. Bayrama özel hazırlanan kredilerin genelinde yüzde 1’in altında faizler söz konusu. Vadeler ise, 12 aydan başlayıp 60 aya kadar çıkabiliyor. Bayram kredilerinin bir diğer özelliği de, masrafsız veya düşük masraflı krediler olarak hazırlanmış olmaları.

ERTELENEN İHTİYAÇLAR
Bayrama özel olarak hazırlanan, Ramazan ayı boyunca süren ve bayram sonrasındaki kısa bir dönemi de kapsayan bayram kredileri aynı zamanda tatil yapmak isteyenlerin nakit ihtiyacına da cevap vermek üzere hazırlanıyor. Tüketiciler yaz aylarına erteledikleri tadilat işlerine de, genelde bayramdan önce tamamlamayı hedefliyor. Dolayısıyla bayram öncesinde tüketicinin kerdi talebi de artıyor. Bu talebe cevap vermek isteyen bankaların da hemen hepsi, bayrama özel ürünler tasarlayarak, bu talep artışından pay almayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Masraflar arttıkça kredi 50 bin TL’ye kadar çıkıyor

Haberin Devamı

ADI her ne kadar ‘bayram kredisi’ olarak anılsa da, bayrama özel hazırlanan krediler çoğu zaman, tadilat, tatil veya taşınma gibi masrafların arttığı işler için de kullanılıyor. Dolayısıyla bu şekilde farklı ihtiyaçların hepsini birden karşılamak isteyen tüketicilere, 2 bin 500 TL’den, 50 bin TL’ye kadar ‘bayram kredisi’ avantajlarıyla kredi kullandırılıyor. Rekabetin oldukça yoğun olduğu bu alanda, tüketiciler en uygun koşullarda krediyi kullanmanın peşinde.

Kredi kartlarına özel kampanyalar

ŞEKER Bayramı, öncesindeki Ramazan Ayı boyunca da, tüketiciler açısından masrafların arttığı bir süreç. Zengin iftar sofralarıyla, dost ve akrabalarını Ramazan ayı boyunca ağırlamayı tercih edenler için de, özellikle
kredi kartlarına yönelik kampanyalar dikkat çekiyor. Bankaların, üye işyerleri ve süpermarketlerle işbirliği halinde gerçekleştirdiği kampanyalar kapsamında, tüketici yaptığı harcamalar kapsamında para puan elde ederek avantaj sağlıyor.

Haberin Devamı

Kartta ve kredide taksit atlatma

BANKALARIN hazırladıkları kampanyalarda, hem kredi kartında hem de ihtiyaç kredilerinde taksit atlatma, ödeme erteleme gibi özellikler dikkat çekiyor. Bu yolla tüketicinin, ihtiyaçlarını bir an evvel gidermesi ve ödemeleri yaparken de elinin biraz daha rahatlatılması hedefleniyor. Bu bayrama özel hazırlanan kredilerde 2-3 aylık taksit atlatma imkanlarının yanı sıra, taksitleri bir yıl sonra artan krediler de öne çıkıyor. Bunda da amaç, mevcut imkanlarına uygun taksitli alınan kredilerin ödemesinin, tüketicinin geliri yükseldikçe artarak sürdürülmesi.

AKBANK

Acil nakit ihtiyacına çok özel kampanya

AKBANK, ‘İhtiyaç Kredisi Bayram Kampanyası’ ile tüketicilerin Şeker bayramı öncesi ve sonrasında ortaya çıkabilecek acil nakit ihtiyaçlarına yönelik özel bir ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Kampanyada yüzde 0.68’den başlayan faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kullanılabiliyor. Tatilini Ramazan sonrasına erteleyenlerin de yararlanabileceği bu kampanyada 3 ay erteleme imkanı ile krediyi bu bayram kullanıp taksit ödemelerine bir sonraki bayram başlamak da mümkün.

TATİLİNİ ERTELEYENLER İÇİN

Akbank Bireysel Bankacılık’tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Galip Tözge, ‘Bayram Kampanyası’nı ve sunduğu avantajları şöyle açıkladı: “Yaz dönemi müşterilerimizin nakit ihtiyaçlarının yoğun olduğu bir dönem. Şeker Bayramı’nın da yaza denk gelmesi ile birlikte, bayram öncesi ve sonrası harcamalar da müşterilerimizin nakit ihtiyacını artırıyor. Birçok kişi, yaz aylarına rastlayan Şeker bayramını uzaktaki akrabalarını ziyaret ile değerlendiriyor. Birçokları da, yaz tatili planlarını Ramazan sonrasına sakladı. Biz de tüm ihtiyaç sahiplerini düşünerek hazırladığımız Bayram Kampanyası ile ihtiyaç kredilerinde düşük taksit avantajı sunuyoruz.”

336 LİRA AYLIK TAKSİT

Kampanyada ilk aylarda taksit ödemesi yapmak istemeyen müşteriler için de taksitlerini Ekim ayına kadar erteleme fırsatı sunduklarını kaydeden Tözge, “Dolayısı ile müşterilerimiz kredilerini bu bayram kullanıp bir sonraki bayram ödemeye başlıyorlar” dedi. Tözge’nin verdiği bilgilere göre, Akbank, kampanyada 1 yıldan 5 yıla uzanan vade seçenekleri ve yüzde 0.68’den başlayan faiz oranları ile kredi kullanma olanağı sunuyor. Kampanyada 30 bin liraya kadar kredi kullanılabiliyor. 330 lira masraf ile 36 ay vadeli olarak kullanılan 10 bin liralık kredi ise, 336 lira aylık taksitler ile geri ödenebiliyor.

Haberin Devamı

FİNANSBANK

Günde 2 TL’ye bayram kredisi

FİNANSBANK, Şeker Bayramı’nda da müşterilerin ihtiyaçlarına uygun ihtiyaç kredisi kampanyası hazırladı. Müşterilere taksitlerinde kolaylık sağlamak için farklı ödeme imkanları sağlanan bu kredide Finansbank, Ramazan döneminde artan ihtiyaçlara uygun çözüm önerilerini hayata geçiriyor. Banka bu süreçte hem ihtiyaçların rahatça karşılanabilmesi, hem de bütçelerin olumsuz etkilenmemesi için ilk yıl taksit tutarları çok düşük olan ‘Artan Taksitli İhtiyaç Kredisi’ ürününü hayata geçirdi.

YÜZDE 0.49’DAN BAŞLAYAN FAİZ

Günde 2 TL’den başlayan taksitlerle 5 bin TL veya günde 4 TL’den başlayan taksitlerle 10 bin TL ihtiyaç kredisi olanakları sağlayan Finansbank, her yıl sonunda, müşterilerinin ödeme güçlerinin artmasına paralel olarak taksit tutarları da artan bir kredi ürünü sunuyor. Finansbank müşterileri bu ayrıcalıkların yanı sıra Finansbank’ın geniş ürün yelpazesinde bulunan yüzde 0.49’dan başlayan faizlerle çok cazip kredi paketlerinden, dosya masrafsız kredilerden ve faizsiz kredi paketlerinden de yaralanabiliyor.

ARTAN TAKSİTLİ KREDİLER

Finansbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın sundukları hizmetlere ilişkin olarak, “Müşterilerimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ödeme güçleriyle orantılı ‘Artan Taksitli Kredi’ ürünümüzü hayata geçirdik. Bunun yanı sıra müşterilerimizin ihtiyaç kredisi ön başvuruları için T.C. kimlik numaralarını mesaj atmaları yeterli. Müşterilerimiz aldıkları ön anaydan sonra aynı gün içinde kredilerine kullanabiliyor. Hızımız, müşteri odaklı tavrımız ve yenilikçi bakış açımız bayram kampanyaları arasında da farklılık yaratmamızı sağlıyor” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

DENİZBANK

Ramazana özel masrafsız

DENİZBANK temmuz ayı boyunca ramazan ayına özel kredi kampanyası ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, tek bir SMS ile başvurulabilecek özel bayram kredisiyle ilgili şu bilgileri verdi: “Ramazan ayına özel dosya masrafsız krediler, 77 TL’den başlayan taksitlerle geri ödenebilecek. 60 aya varan vadelerdeki kredilere tek bir SMS ve TC kimlik numarasıyla başvurmak mümkün. Kredi başvurusu sonucu 5 dakika içinde cep telefonlarına gelen mesajla öğrenilebiliyor.”

72 AYA VARAN VADELER

Bayramda da, kolay ve hızlı başvuru süreçlerinin devam edeceğini söyleyen Ertürk, ‘Her Derde Deva Kredi’ seçenekleriyle tüketicilerin yanında olmayı hedeflediklerini kaydetti. Segmentlere özel kredi kampanyalarıyla ramazan ayı boyunca süren özel kredi kampanyasının yanı sıra, kamu çalışanları için avantajlı faiz oranlarıyla dosya masrafsız kredi fırsatı sunduklarını belirten Ertürk, bu kredinin 50 bin TL ve 72 aya varan vadelerle kullanılabileceğini söyledi.

KREDİ KULLANMA TERCİHİ

Tüketicilerin bayram dönemlerinde alışveriş, tatil harcamaları gibi nakit ihtiyaçlarını karşılayabilmek için kredi kullanmayı tercih ettiklerine dikkat çeken Ertürk, şunları anlattı: “Tüketiciler kredi ihtiyaçlarını karşılamak için bayram dönemini çok fazla beklemiyor, ihtiyaçlarını ötelemeden bayram öncesinde ihtiyaçlarını kredi kullanarak kolaylıkla karşılıyor.

İŞBANKASI

35 bin TL’ye 60 ay vade

İŞ Bankası, bu yıl da bayram öncesinde sunduğu ‘Geleneksel Bayram Kredisi’ ile nakde ihtiyaç duyan müşterilerine kredi imkanı sunuyor. İş Bankası Geleneksel Bayram Kredisi’nden serbest meslek sahipleri, tüm ücretli çalışanlar ile emekliler, aylık yüzde 0.80’den başlayan faiz oranlarıyla 60 ay vadeye ve 35 bin TL’ye kadar farklı kredi seçenekleriyle yararlanabiliyor.Krediye başvurmak ve hemen cevabını almak isteyen müşteriler Anında Bankacılık Kanalları (Bankamatikler, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi, İşCep, İşPad, İşWap, SMS) aracılığıyla kolayca başvuruda bulunabiliyor. Başvuruların cevabı hangi kanaldan başvurulduğuna bakılmaksızın hemen cep telefonlarına geliyor.

YAPIKREDİ

KOBİ’lere kredi borcu erteleme imkânı

YAPIKREDİ yeni kredi kampanyasıyla KOBİ’lere destek vermeye devam ediyor. KOBİ’ler, 15 Temmuz – 15 Eylül tarihleri arasında 10 bin TL’ye kadar 12 ay vadeli yüzde 0’dan başlayan faiz oranları ve 100 bin TL’ye kadar 24 ay vadeli yüzde 0.89’dan başlayan faiz oranları ile finansman ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Kampanya kapsamında kullanılan kredilerin ilk taksit ödemeleri ise farklı teminat seçenekleriyle Ocak 2014’e veya Kurban Bayramı sonrasına ertelenebiliyor.

WORLD PUAN KAZANIMI

Ayrıca Worldcard, Ramazan ayına özel gıda marketi, akaryakıt ve giyim alışverişlerinde Worldpuan hediye ediyor. 5 Temmuz – 7 Ağustos tarihleri arasında World Üye İşyeri’nde yapılacak alışverişlerde kart kullanıcıları ilk 100 TL’lik alışverişlerinden sonraki her 100 TL’lik alışverişte 5 TL Worldpuan kazanacak. Sanal kartla yapılan harcamalar ve internet harcamalarının da dâhil olduğu kampanya gıda marketi, akaryakıt, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat sektörlerindeki World Üye İşyeri mağazalarda geçerli olacak. Yapı Kredi’nin tüm bireysel banka ve kredi kartlarının yanı sıra Albaraka, TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar da kampanyaya dahil.

ABANK

Bayramda masraflara indirim

ABANK, Şeker Bayramı’na özel kredi kampanyası ile müşterilerine günde 5 TL’den başlayan taksitlerle kredi kullanma imkanı veriyor. ‘Mutlu Bankacılık’ anlayışı doğrultusunda Şeker Bayramı’na özel bir kredi kampanyası kapsamında ABank, müşterilerinin Bayram ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilmesi için günde 5 TL’den başlayan taksitler ve 36 ay vade ile kredi kullandırıyor.
Kredi kapsamında müşterilerine farklı indirim seçenekleri de sunan ABank, kredi kartı başvurusunda bulunan müşterileri için yüzde 1.29 olan kredi faizini yüzde 1.19’a düşürüyor. ABank ayrıca otomatik ödeme talimatı veren müşterilerinden de 250 TL dosya masrafını almıyor. ABank, kampanya ile her iki ürüne de başvuran müşterilerini hem faiz indiriminden hem de masrafsız kredi fırsatından yararlandırıyor.

ODEABANK

İki özel kampanya birden

ODEABANK, Şeker Bayramı’na özel iki kredi kampanyası hazırladı. Yüzde 0.99’dan başlayan faiz oranları ile 5 bin TL’ye kadar ve günde 3 bin TL ya da 6 TL geri ödemeli 3 bin TL’ye kadar kısa vadeli paketlerle Odeabank müşterileri ihtiyaçlarını rahatça karşılayabiliyor.
Odeabank, müşterilerinin bayramını çok özel iki kampanya ile kutluyor. Ramazan ayında ve bayramda artan harcamalara özel hazırlanan kredi paketlerinde Odeabank müşterileri kısa vadeli ve masrafsız ya da düşük faiz oranı avantajından faydalanabiliyor.
Kampanya dahilinde, 5 bin TL’lik kredi, yüzde 0.99 TL’den başlayan faiz oranları ile sunuluyor. Odeabank’ın müşterilerine sunduğu bayram paketinde, 3 bin TL’ye kadar olan ihtiyaçlar için günde 3 TL ya da 6 TL geri ödemeli kredi paketi de mevcut.

TEB

İki bayram arası ödeme olmaz

TÜRK Ekonomi Bankası (TEB) ‘İki Bayram Arası Ödeme Olmaz’ sloganıyla 2009 yılında başlattığı ve bugün artık bir bayram geleneği haline gelen kampanyasını yoğun ilgiden dolayı bu bayram da devam ettiriyor. Kampanya ile amaç tüketicilerimizin, 36 ay vade ile sunulan uygun koşullardaki finansman desteğinin yanı sıra bayram dönemlerinde artan masraf ve harcamalarının ödemelerini 3 ay erteleyerek bütçelerini rahatlatmak. Böylece Ramazan süresince alınan tüketici kredisinin ödemesi Kurban Bayramından sonra yapılabiliyor.
TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, 5 Ağustos tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında sunulan bu fırsattan TEB müşterisi olan olmayan herkes yararlanabildiğini söyledi. TEB olarak ihtiyaç kredisi taleplerine cevap verebilecek hızlı ve müşteri ihtiyacını karşılayabilecek uzman satış kadrosu ve tecrübe ile sektörde yer aldıklarını kaydeden Mendi, “Sadece şubelerimiz ile değil müşteriye ulaşabildiğimiz her alternatif dağıtım kanalından başvuru toplayarak hızlı bir şekilde geri dönüşler yapabiliyoruz. Kredi başvuru cevabını ise kısa süre içinde cep telefonlarına kısa mesaj olarak gönderiyoruz” diye konuştu.

GARANTİ

Düşük faiz, kolay başvuru

GARANTİ Bankası, bayram gelmeden ihtiyaçlarını en hesaplı yoldan çözmek isteyenler için hazırladığı Ramazan’a özel kredi kampanyasını uygun fiyatlarla müşterilerinin hizmetine sundu. Tüketiciler, Ramazan Bayramı’na kadar sürecek kampanya kapsamında; yüzde 0.65 faizli kredi kullanabiliyor. Yüksek tutarlı kredi ihtiyacı olanlara ise, 60 aya varan vadelerde, 30 bin TL’ye kadar kredi seçeneği sunuluyor.

NÜFUS CÜZDANI YETERLİ

Kredi almak isteyenler; Garanti Bankası şubelerinden, internet sitesi, telefon bankacılığı ve Garanti Bankası ATM’lerden başvuruda bulunabiliyor. Ayrıca, cep telefonlarından SMS göndermek yoluyla da krediye başvurmak mümkün. Konuyla ilgili bilgi veren Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, “Müşterilerimizin keyifli bir Ramazan ayı geçirmesi ve bayrama diledikleri gibi hazırlanabilmesi için ihtiyaç duydukları krediyi, hem uygun faizle hem de kolay ve hızlı birşekilde vermeyi amaçlıyoruz. Müşterilerimiz, krediye tüm kanallarımızdan başvuru yapabiliyor” dedi.

50 BİN TL’YE KADAR

Genç şubelerden yapılacak yapılacak başvurularda sadece nüfus cüzdanının yeterli olduğunu belirterek, “Müşterilerimiz ayrıca, ‘Tam Destek’ hizmetimiz sayesinde, bayram kredileriyle ilgili farklı ihtiyaçlarına çözüm bulabiliyor” şeklinde konuştu. Garanti’nin bu kampanyasında 50 bin TL ve 60 ay vadeye kadar kredi kullanılabiliyor. 37-60 ay seçeneği bordrolu çalışanlar için mümkün.

HSBC TÜRKİYE

Krediyle yeni müşteri hedefliyor

HSBC Türkiye, ‘En Tatlı Bayram Kredisi’ sloganıyla tüketicilere sunduğu bayram kredisi KrediNET ile, Ramazan Bayramı öncesi ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere fırsat sunuyor. 9 Temmuz – 12 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kredi dosya masrafsız ve 40 bin TL’ye kadar çıkabiliyor. 36 aya varan vade seçenekleri ile sunulan bayram kredisi KrediNET tüm vade ve tutarlarda aylık yüzde 1.08 faiz oranı geçerli olacak.

AÇIK VE NET KOŞULLAR

HSBC Bireysel Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Taylan Turan, bayram kredisi kampanyası kapsamında HSBC’den kredi kullanacak olanların yüzde 25’inin yeni müşteri olmasını beklediklerini belirterek, şunları söyledi: “Banka olarak müşterilerimizin nakit ihtiyaçlarını koşulları açık ve net ihtiyaç kredisi KrediNET ile karşılamayı amaçlıyoruz. Avantajlı faiz oranlarıyla bayrama özel hazırladığımız kampanyamız kapsamında kredi kullanan müşterilerimiz dosya masrafı da ödemeyecek.” 2013 yılının ilk yarısında 100 bine yakın müşterinin nakit ihtiyaçlarına KrediNET ile destek olduklarını söyleyen Turan, “Bayram sürecinde de müşterilerimize, beklentilerine en uygun çözümleri sunarak KrediNET ile destek olmayı hedefliyoruz” dedi.

ING BANK

Hem şubeden hem SMS ile başvuru

ING Bank, Ramazan Ayı boyunca müşterilerine ihtiyaçlarını karşılamaları için cazip oranlarla ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Yaz mevsimi ve Ramazan ayı nedeniyle artan harcamalara ve müşterilerin nakit ihtiyaçlarına yönelik avantajlı krediler yüzde 0.88 faizle 10 bin TL kredi alabiliyor. Ramazan ayı boyunca ING Bank şubelerine uğrayarak kredi başvurusunda bulunan tüketiciler, çok cazip ödeme imkanları ile ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Şimdi yüzde 0.88 faizle tam 10 bin TL kredi ING’de. Ancak Ramazan’a özel kampanyadan faydalanabilmek için, şubeye gitmek şart değil. Tüketiciler aynı zamanda çep telefonundan SMS göndererk de başvuruda bulunabilirler. ING’nin Ramazan’a özel kampanyasında kredi toplam masrafı 88 TL dosya masrafı, bir senelik olarak hesaplanan 64 TL sigorta masrafı ve 20 TL istihbarat ücreti masrafı toplamından oluşuyor.

VAKIFBANK

Halden anlayan krediyle bayram

VAKIFBANK, Ramazan Bayramı için nakit ihtiyacı olanlara yüzde 0.88’den başlayan faiz oranları ve 60 aya varan vade seçenekleriyle 50 bin TL’ye kadar kredi kullanma imkanı sunuyor. ‘Halden Anlayan Banka’ sloganıyla hazırladığı bayram kredisi seçeneklerinde Vakıfbank, kredilerinde VakıfBank, her bütçeye uygun ödeme koşullarıyla sunduğu kredi seçenekleriyle müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. VakıfBank, Ramazan Bayramı’na özel hazırladığı kredi seçenekleriyle müşterilerinin bayram neşesini artırıyor.
Her ihtiyaca ve bütçeye uygun kredi alternatifleri sağlayan VakıfBank Geleneksel Bayram Kredisi’nde, 5 yıla kadar uzayan vadelerde geri ödeme seçenekleri de bulunuyor.
VakıfBank, Geleneksel Bayram Kredisi’nde bu yıl da yüzde 0.88’den başlayan faiz oranlarıyla 50 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuyor.

TÜRKİYE FİNANS

Ramazan ayında 3 farklı kampanya

TÜRKİYE Finans Happy Card Ramazan Kampanyası, Ramazan Bağış Kampanyası ve Taşıt Kampanyası ile farklı ihtiyaçlara uygun ürünler ve fırsatlarla Ramazan’ın bereketine bereket katıyor.
Türkiye Finans Ramazan ayı boyunca yeni birikimlerini Türkiye Finans’ta değerlendirmek isteyen ve mevcut birikimlerini artıran tüm bireysel ve kurumsal tasarruf sahipleri adına her 25 bin TL’lik veya 50 bin dolar ya da 50 bin Euro’luk tasarrufa karşılık Türk Kızılayı’na 5 TL bağışta bulunuyor. Toplam bağış tutarı mevduatla orantılı olarak 100 TL’ye kadar ulaşabiliyor.
13 Temmuz-13 Ağustos 2013 tarihleri arasında Happy Card ve Türkiye Finans Kartları sahipleri, 50 TL üzeri tüm alışverişlerini vade farksız 3 taksite bölebiliyor. Ayrıca Ramazan ayında taşıt finansmanı ihtiyacı olan müşterilerine de uygun fiyat avantajı ile Taşıt Finansmanı Paketi sunuyor. İhtiyaç sahipleri taksitlerini 3 ay öteleyebiliyor ve 60 aya varan uzun vade imkanlarından yararlanabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!