Başak Hayat İNSEV’e sponsor

Güncelleme Tarihi:

Başak Hayat İNSEV’e sponsor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Başak Hayat Sigorta A.Ş, İnsan Sağlığı ve Eğitim Vakfı'nın Ümraniye'de gerçekleştirdiği sağlık taramasına sponsor oldu. 2-6 yaş grubundaki 500 çocuğu kapsayan ve 23 Nisan'da başlayan sağlık taraması 31 Mayıs'a kadar devam edecek.

Dr. Mahmure Uraz ve Dr. Elif Kırteke'nin koordinatörlüğünü üstlendiği projede çocukların ‘‘anemi ve üriner enfeksiyon’’ tetkikleri ve tedavileri gerçekleştiriliyor. Sağlık taraması, gelir düzeyi özel sağlık kurumlarından yararlanamayacak kadar düşük olan Ümraniye ve çevresinde yapılıyor.

İNSEV Sağlık Merkezi'nde yer alan tarama kapsamında, çocukların büyüme yönünden, anemi ve üriner enfeksiyon laboratuvar tetkikleri yapılıyor. Başak Hayat, muayene sonuçlarına göre tedavileri masraflarını da üstleniyor.

Ocak 1999'da birinci yılını dolduran Başak Hayat Sigorta, ‘‘hayat, sağlık ve bedeni kaza’’ sigortaları alanında faaliyet gösteriyor. Bu yıl ISO 9001 belgesi almayı hedefleyen şirket, 2000 yılında da toplam kalite çalışmalarına başlayacak. Şirket olarak faaliyetlerini sosyal ve kültürel açılımlarla desteklemeyi hedeflediklerini söyleyen Başak Hayat Sigorta Genel Müdürü Tevfik Cansız, bu bağlamda ilk olarak Türkiye Sokak Çocukları Vakfı'na katkıda bulunduklarını belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!