Bakan Nebati: Kulüplerimizin güçlendirilmesi amacıyla atılacak adımları değerlendirdik

Güncelleme Tarihi:

Bakan Nebati: Kulüplerimizin güçlendirilmesi amacıyla atılacak adımları değerlendirdik
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2022 14:53

Bakan Nebati ve Bakan Kasapoğlu, TFF ve Kulüpler Birliği yöneticileri ile bir araya geldi. Bakan Nebati, yaptıkları toplantı ile ilgili, 'Kulüplerimizin mali yapılarının güçlendirilmesi amacıyla atılacak adımları değerlendirdik. Futbol kulüplerimizin her birinin sağlam temeller üzerinde sağlıklı biçimde büyümesini sağlamak için güçlü bir koordinasyon ve iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz' şeklinde değerlendirdi.

Haberin Devamı

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Twitter hesabı üzerinden Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, TFF Başkanı Büyükekşi Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç ve kulüp başkanları ve temsilcileriyle bir araya geldiği bilgisini paylaştı. Bakan Nebati şu değerlendirmeleri yaptı:

"Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. @kasapoglu, Türkiye Futbol Federasyonu (@TFF_Org) Başkanı Sn. Mehmet Büyükekşi, Kulüpler Birliği Başkanı Sn. Ali Koç ve beraberindeki kulüp başkanları ve temsilcileriyle bir araya gelerek verimli bir görüşme gerçekleştirdik.

Kulüplerimizin mali yapılarının güçlendirilmesi amacıyla atılacak adımları değerlendirdik.

Futbol kulüplerimizin her birinin sağlam temeller üzerinde sağlıklı biçimde büyümesini sağlamak için güçlü bir koordinasyon ve iş birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz."

 

BAKMADAN GEÇME!