Bakan Işık'tan taziye mesajı

Güncelleme Tarihi:

Bakan Işıktan taziye mesajı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2016 21:50

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı İbrahim Bodur'un vefatına ilişkin, "Kale Grubu'nun merhumun miras bıraktığı ilke ve değerlere sarılarak ülke ekonomisine yaptığı değerli katkıları artırarak sürdüreceğine inancım tamdır." ifadesini kullandı.

Haberin Devamı

Bakan Işık, Kale Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Bodur'un vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrendiğini belirten Işık, Bodur'un Türkiye'de ve özellikle Anadolu'da, sanayileşme kültürünün güç kazanmasını sağlayan en önemli aktörlerden birisi olduğunu vurguladı.
Bodur'un birçok vakfın kurulmasına öncülük ettiğini, kendi kurduğu Kale Seramik Vakfı ile de çok değerli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiğini aktaran Işık, merhumun sanayici kimliğinin yanı sıra sosyal ve kültürel alanda da oldukça aktif olduğunu ifade etti.


Işık, Bodur'un önemli bir rol model olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Sadece sanayicilerimize değil, başta gençlerimiz olmak üzere herkese örnek olacak bir ömrü geride bırakan merhum İbrahim Bodur'un yokluğu elbette her zaman derinden hissedilecektir. Kale Grubu'nun merhumun miras bıraktığı ilke ve değerlere sarılarak ülke ekonomisine yaptığı değerli katkıları artırarak sürdüreceğine inancım tamdır. Bu vesileyle, duayen sanayicimiz merhum İbrahim Bodur'a Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi olmak üzere tüm yakınlarına, dostlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!