Bakan Dönmez'den 'doğal gaz' müjdesi

Güncelleme Tarihi:

Bakan Dönmezden doğal gaz müjdesi
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2019 17:44

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "İnşallah en kısa zamanda sizleri kömürden kurtarmış olacağız, ormanlar biraz rahat etsin" açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, memleketi Bilecik'te Pelitözü mahallesi sakinlerine, "Gaz dağıtım şirketinin yetkilileri ile de görüştüm. İnşallah en kısa zamanda sizleri kömürden kurtarmış olacağız" müjdesini verdi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bir takım ziyaretlerin ikinci gününde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, ziyaret ettiği Pelitözü mahallesi sakinlerine doğal gaz sözü verdi. Gaz dağıtım şirketinin yetkilileri ile de görüştüğünü anlatan Bakan Dönmez, "İnşallah en kısa zamanda sizleri kömürden kurtarmış olacağız. Ormanlar biraz rahat etsin. Doğal gazı da zaten belediye sınırları içinde olan yerlere getirmemiz gerekiyor. İnşallah yine Bilecik merkeze yakın birkaç köyümüzün olduğunu belediye başkanımız söyledi. Oradaki muhtarlarımız da vatandaşlarımız şehre bağlanma noktasında ortak bir karar verirlerse önümüzdeki dönemde oraları da doğal gaza kavuştururuz. Pelitözü ile ilgili olarak muhtarımın bizden doğal gaz ile ilgili müjde istedi. Biz de 'yeter ki Pelitözü mahallemizin sakinleri istesin, olur' dedik. Pelitözü mahallesine de doğal gazı getireceğiz. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi.

Haberin Devamı

"HÜKÜMETİMİZİN DESTEKLERİYLE PELİTÖZÜ MAHALLEMİZ İÇİN GÜZEL ÇALIŞMALAR PLANLADIK’’

Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkanı Nihat Can ise yaptığı konuşmada Bakan Dönmez teşekkür ederek, "Çok şükür her zaman hükümetimizin değerli üyelerinin desteklerini yanımızda buluyoruz. Bu anlamda Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönem için Pelitözü mahallemiz için çok güzel ve sürpriz çalışmalarımız olacak" dedi.

Bakan Dönmez'in müjdesini büyük bir sevinçle karşılayan Mahalle Muhtarı Ahmet Aydın ve mahalle sakinleri duydukları memnuniyeti belirterek teşekkür ettiler.

BAKMADAN GEÇME!