Babancan'dan Metropol İstanbul standına ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Babancandan Metropol İstanbul standına ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2013 16:02

Türkiye’nin bu yıl ilk kez “Onur Ülkesi” olarak yer aldığı Fransa’nın Cannes şehrinde yapılan MIPIM Fuarı’nda yer alan standında sergilediği maketiyle ve Türk kahvesi ikramıyla fuarın ilgisini üzerine çeken Metropol İstanbul, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’tan sonra bugün de Başbakan Yardımcısı Ali Babacan tarafından ziyaret edildi.

Haberin Devamı

TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içinde ticaret, finans, moda ve modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren en büyük özel gayrimenkul projesi olarak inşa edilen Metropol İstanbul, dünyanın en önemli uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM’de Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği ile işbirliği yaparak yabancı konuklarına Türk kahvesi ikramı yaptı.

Metropol Kule’ye ilgi devam ediyor

MIPIM’deki Metropol İstanbul maketinin en çok dikkat çeken bölümü ise Metropol Kule oldu. Gerçek boyutu 250 metre uzunluğunda olan Metropol Kule’den, başta Jennifer Lopez olmak üzere birçok yabancı yatırımcı daire satın almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!