'Avrupa Bulut Ödülleri'ne başvurular başladı

Güncelleme Tarihi:

Avrupa Bulut Ödüllerine başvurular başladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 14:34

Avrupa’nın en büyük “Bulut bilişim” organizasyonu olan Euro Cloud’un Avrupa çapında düzenlediği Avrupa Bulut Ödülleri’nin(EuroCloud Awards) Türkiye finali için başvurular başladı.

Haberin Devamı

Türkiye’de dördüncü kez düzenlenecek ödülde ilk sırada yer alacak şirketler, Türkiye'yi Belgrad’da yapılacak EuroCloud Award’da temsil edecekler. Başvurular 17 Haziran’da sona erecek.

Avrupa’da bulut bilişimle ilgili şirketlerin üye oldukları ve ulusal organizasyonların katılımıyla oluşan Euro Cloud, her yıl Bulut Bilişim Ödülleri veriyor. En başarılı uygulama ve teknolojilerin ödüllendirildiği bu organizasyon, önce ülkelerdeki EuroCloud kuruluşları tarafından, ulusal çapta yapılıyor, kazananlar Lüksemburg’daki Avrupa Finali’ne katılıyorlar.

Bu ödül Bizz Consulting tarafından ilk kez Türkiye’de TÜBİSAD’ın da desteğiyle gerçekleştiriliyor. Projede Capital ve Ekonomist dergileri de basın sponsoru olarak yer alıyor.

Bulut bilişim konusunda hizmet alan, hizmet veren ve teknoloji geliştiren şirketlerin katılacağı ödülde, Türkiye’yi Avrupa’da temsil edecek şirketler, 6 kategoride, büyük jürinin değerlendirmesiyle belirlenecek. Kategoriler şöyle:

Haberin Devamı

1. Yatay Çözümler Alanında En İyi Bulut Bilişim Hizmeti
2. Sektörel Çözümler Alanında En İyi Bulut Bilişim Hizmeti
3. En İyi Bulut Bilişim Dönüşüm Metotları
4. Yılın Startup Servis Sağlayıcısı
5. Yılın Bulut Bilişim İnovasyonu
6. Yılın Bulut Hizmeti Müşterisi

Belirlenen kategori birincileri Avrupa Bulut Ödülleri için Lüksemburg’daki merkeze iletildi. Ödüller, önce Ekim ayında İstanbul’da, ardından da yine Ekim ayında Lüksemburg’daki törenlerle verilecek.

 

BAKMADAN GEÇME!