Atasay’ın tasarım yarışması ödülleri sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Atasay’ın tasarım yarışması ödülleri sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 05, 2012 10:53

Atasay Kuyumculuk, 75. kuruluş yıldönümü şerefine düzenlediği Logo Tasarım Yarışması’nda dereceye girenleri ödüllendirdi.

Haberin Devamı

Jüri üyeliğini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Mehmet Ali Müstecaplıoğlu, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölüm Başkanı Prof. Ayşegül İzer, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Umut Südüak, Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Nazlı Eda Noyan, Moda Tasarımcısı ve Atasay Danışmanı Özlem Süer, Atasay Kuyumculuk Tasarım Koordinatörü Özgül Sokullu ve Atasay Kuyumculuk Yönetim Kurulu Üyesi Atasay Kamer’in yaptığı yarışma için yurtiçinden ve yurtdışından 1.000’in üzerinde başvuru yapıldı.

Yapılan değerlendirme sonucu İstanbul’dan katılan Mehmet Ferruh Haşıloğlu’nun tasarımı birinci seçildi. Yarışmada ikincilik ödülü Başak Çakmak’ın, üçüncülük ödülü Alp Arslan Biçer’in olurken, mansiyon ödülü ise Erhan Yalvaç’a verildi.

Haberin Devamı

Ödül töreninde dereceye girenlere teşekkür eden Kamer, yarışmanın tasarım öğrencileri için iş hayatlarına yönelik çok önemli bir tecrübe ve motivasyon kaynağı olacağının altını çizdi. Atasay Kamer, “Yarışma ile profesyonel iş hayatına atılacak öğrencilere destek olmayı amaçladık. Ödül almaya hak kazanan arkadaşlarımıza, geleceklerine yatırım yapma olanağı sağlamaktan onur ve mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!