Atamalar

Güncelleme Tarihi:

Atamalar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2001 16:16

Ali Midillili Planet’de

Ali Midillili Planet Ernst & Young ortağı olarak çalışmaya başladı. Clarck Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Midillili çalışma hayatına Unilever denetim departmanında başladı. Sırasıyla The Chase Manhattan Bank, Egon Zehnder International Türkiye'de yöneticilik yaptı. Midillili son olarak ABN Amro Bank'ta Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışıyordu.


CvClubnet’e yeni müdür

Korkmaz Akkoyun CvClub.net Genel Müdürü olarak atandı. Akkoyun, 1989 yılında Olivetti A.Ş.'de Satış ve Pazarlama Müdürü olarak çalışmaya başladı. Yedi yıllık Olivetti deneyiminin ardından 1996 yılında Ufotek A.Ş.'da

pazarlama müdürü oldu.

1Son olarak Ufotek A.Ş. icra kurulu üyesi olarak çalışıyordu.


Sentim’de ‘Etkin’ lojistik

Fulya Etkin, Sentim'in Üretim ve Lojistik Direktörü olarak atandı. Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü mezunu olan Etkin, aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı. Çalışma hayatına 1986'da Aselsan'da Bilgisayar Mühendisi olarak başladı. Son olarak, Ericsson Tedarik ve TTC (Time to Customer) Proje Müdürlüğü görevini sürdürüyordu.


Kocaaydın Kets’de

İpek Kocaaydın, Kets Satış Koordinatörlüğü görevine

atandı. Boğaziçi Üniversitesi Matematik bölümü mezunu olan Kocaaydın, 1982-1998

yılları arasında Tepum'da çeşitli kademelerde çalıştı.

1999 yılında Kets Satış Müdürü olarak çalışmaya başladı. Ekim 2001 tarihinde yeni görevine atandı.


ISI’ya teknoloji dopingi

Abdullah Uygun, ISI Emerging Markets Türkiye Genel Müdürü olarak atandı. Bilkent Ünv. Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği bölümünden mezun olan Uygun, Marmara Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. Kariyerine, 1994'te Netaş'ta yazılım mühendisi olarak başladı. Son olarak ISI Emerging Markets Türkiye Orta ve Doğu Avrupa Bölgesi Teknoloji Müdürlüğü yapıyordu.


Fatih Akın Siemens’te

Fatih Akın, Siemens Business Services İş Geliştirme ve Satış Bölümü internet Sektörü'nden Sorumlu Müşteri Yöneticisi olarak göreve başladı. Akın, 1986'da Boğaziçi Ünv. Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. Biltam, Digital Equipment Türkiye, Madge Networks'de çalıştı. Son olarak Cisco Systems'ta görev yapıyordu.


Güven Y.K Koray’da

Eser Güven, Yapı Kredi Koray GYO'nun Satış ve Pazarlama'dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Marmara Ünv. İşletme mezunu olan Güven, Sabancı Üniversitesi Executive MBA yüksek lisans programını tamamladı. Vistra Turizm, Lucent Technologies, Accor Services'de yöneticilik yaptı. Son olarak Panda Dondurmaları İş Geliştirme Müdürüydü.


Çetinkaya artık Dexarlı

Nuray Çetinkaya Dexar Satış ve Pazarlama Müdürlügü'ne getirildi. İTÜ Matematik Mühendisliği mezunu olan Çetinkaya son olarak Corbuss iş geliştirme müdürü olarak çalışıyordu. Networking, Toplam Kalite Yönetimi, E-mail Güvenliği, CRM yönetimi, Uydu Eğitimi alanında profesyonel eğitim alan Çetinkaya Cisco CCDA (Cisco Designer Associate) sertifikasına sahip.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!