Asker, KoçSistem ve CA ile dijitalleşiyor

Güncelleme Tarihi:

Asker, KoçSistem ve CA ile dijitalleşiyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 2002 01:55

Türk bilişim sektörünün önde gelen kuruluşlarından KoçSistem ile kurumsal sistem yönetimi alanında dünya çapında deneyimi bulunan Computer Associates (CA),Genel Kurmay Başkanlığı ve Havelsan'ı dijital çağa taşıyacak projeler için işbirliği anlaşması imzalandı.

KoçSistem Genel Müdürü Levent Kızıltan ile, CA Türkiye Genel Müdürü Hakan Turgut'un katıldığı imza töreninde konuşan iki yetkili işbirliğinin Genel Kurmay ve Havelsan prnojeleri ile sınırlı kalmayacağını 2 şirketin bu işbirliği ile hizmet kalitelerini geliştirerek bir çok projede ortak hareket edeceğini söyledi.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan KoçSistem Genel Müdürü Levent Kızıltan CA ile yapılan işbirliği için başlangıçta KoçSistem'in 2 elemanının aktif olarak çalışacağını, ancak süreç içerisinde verilecek yeni hizmetlerle projeler için çalışan KoçSistemli sayısının 6'ya çıkacağını söyledi.

KoçSistem'in CA ürünlerinin danışmanlık ve uyarlamasını yapacak yetkili merkez olacağını belirten Kızıltan, ‘‘Ortaya çıkan işbirliği büyük projelere imza atacaktır’’ dedi.

CA Türkiye Müdürü Hakan Turgut ise, müşteriye sunulan hizmet kalitesini arttırmak düşüncesiyle yola çıkarak KoçSistem ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, şunları kaydetti:

‘‘CA Türkiye olarak çözüm ortaklarımız ile geliştirdiğimiz işbirliği alanlarını her geçen gün daha da zenginleştiriyoruz. CA‘nın kurumsal sistem yönetimi kapsamında verdiği Profosyonel Servis hizmetlerine, KoçSistem‘in farklı sektörlerden edinmiş olduğu tecrübelerin eklenmesi ile ortaya çıkacak güç birliğinin, geliştirdiğimiz çözümlerin kalitesini daha da artıracağına inanıyoruz.’’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!