ANKR Coin nedir, ne zaman çıktı?

Güncelleme Tarihi:

ANKR Coin nedir, ne zaman çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2021 17:27

Ankr, bulut bilişim kaynakları için bir yönetim platformu sağlayarak kaynak talep edenler, kaynak sağlayıcılar, uygulama geliştiriciler, tüketiciler ve daha fazlasından oluşan bir ekosistem oluşturur. Ankr Coin Mayıs 2018'de çıkmıştır. Ekibi, bulut bilişimin geleceği olduğuna inanıyor ve Amazon AWS, Google Microsoft Azure ve Alibaba Cloud gibi teknoloji devleri tarafından tekelleştirilmek yerine, herkes için uygun fiyatlı olması gerektiğine inancını dile getiriyor.

Haberin Devamı

Ankr, paylaşılan kaynakları kullanarak konteyner tabanlı bulut hizmetleri için bir pazar kuruyor. Ankr, geliştiricilere ve kurumsal müşterilere 100'den fazla blok zinciri düğümü dağıtma yeteneği sağlamayı hedefliyor.

Ankr, düğüm operatörlerinin blok zinciri düğümlerini çalıştırmak gibi çeşitli hizmetleri çalıştırmak için yüksek özellikli veri merkezlerinden atıl bulut kaynaklarını kullanabilecekleri ve veri merkezi sahiplerinin Ankr bulut platformu aracılığıyla atıl kaynaklarından para kazanabilecekleri pragmatik bir iş çözümü sağlamayı amaçlamaktadır.

Temel unsurlarından bazıları şunlardır:

  • Tek tıklamayla düğüm dağıtımı.
  • Merkezi olmayan altyapı.
  • Bulutta yerel teknoloji ve Kubernetes kullanımıyla otomatikleştirilmiş yönetim.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!