Ankara'da büyük kesintiye erteleme

Güncelleme Tarihi:

Ankarada büyük kesintiye erteleme
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2017 16:31

Ankara'nın iki büyük ilçesi Çankaya ve Yenimahalle'nin büyük bölümüne bu gece elektrik verilmeyeceği duyuruldu. Gelen tepkiler üzerine kesinti ertelendi. İstanbul'da Anadolu yakasında da 4 Ocak'ta elektrik kesintisi uygulanacak.

Haberin Devamı

ENERJİSA Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (EDAŞ), ‘planlı bakım onarım ve yatırım faaliyetleri’ kapsamında Ankara’nın çeşitli semtlerinde, bu gece saat 22.00-06.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. EDAŞ’ın duyurusuna göre, kesinti Ankara’nın en büyük iki ilçesi olan Çankaya ve Yenimahalle’nin büyük bir bölümünü kapsıyor.  EDAŞ’ın internet sitesinden yaptığı duyurunun ardından Hürriyet Gazetesi Ankara bürosunu telefon yağmuruna tutan okurlar, “Bu soğukta elektrik mi kesilir? Gece yarısı nasıl ısınacağız” diye sordular.  

TEPKİLER ETKİLİ OLDU

Gelen tepkiler sonucunda Ankara'da elektrik kesintisi ertelendi. EDAŞ, bu gece kesinti olmayacağını açıkladı. İstanbul'da 3 Ocak için planlanan kesinti de yapılmayacak. İstanbul'da 4 Ocak'a planlanan kesinti ise yapılacak.

Haberin Devamı

4 OCAK’TA ELEKTRİK KESİNTİSİ YAŞANACAK İLÇELER

İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Ataşehir, Kartal, Maltepe, Tuzla ve Üsküdar'ın bazı mahalleleri 4 Ocak'ta elektrik alamayacak.

Elektrik kesintisi yapılacak yerler şöyle:
"Ataşehir'de 09.00-17.00 saatlerinde Ferhatpaşa Mahallesi 15, 17, 27, 31, 33, 35. ve 38. sokaklar, Mareşal Fevzi Çakmak, 4, 6. ve 9. sokaklar, Yeditepe, Anadolu sokaklar, 14.00-16.00 saatlerinde Yenişehir Mahallesi İmar İskan blokları, Baraj Yolu sokaklar.

Kartal'da 09.00-11.30 saatlerinde Petroliş Mahallesi Rahmanlar, Hayat, Truva, Şehit Ahmet Baş, Yegane, Kumru, Batuhan, İncekaya, Işıkalp sokaklar, 12.00-14.30 saatlerinde Çavuşoğlu Mahallesi Özel, Kınaçiçeği, Avukatlar, Öncü, Ayaz, Mihrabat, Samanyolu, Çobanyıldızı, Yabangülü, Pırlanta, Meşeli Ayazma, Nalan sokaklar, Karlıktepe Mahallesi Muştu Sokak, Orhantepe Mahallesi Gül Sokak.

Maltepe'de 10.00-12.00 saatlerinde Başıbüyük Mahallesi Kuğulu Veziryolu, Handan sokaklar.

Tuzla'da 09.00-11.00 saatlerinde Tepeören Mahallesi Eski Ankara Asfaltı, Süleymaniye, Tepeviran, Meydan, Ecmel, Derin, Bıldırcın, Merkez sokaklar.
Üsküdar'da 09.00-12.00 saatlerinde Yavuztürk Mahallesi Ulaşoğlu, Dereboyu Şair, Kısmet, Fedai, Meriç, Kadastral, Şair, Şahinbey, Sütçüyolu, Necip Fazıl, Ortaklar, Veli, Didem, Nil, Şölen, Mualla, Okan Çıkmazı, Uzay, Nehir, Elmacık, Aktan, Yakamoz sokaklar."

BAKMADAN GEÇME!