Ankara Marka Festivali ünlü isimleri ağırlıyor!

Güncelleme Tarihi:

Ankara Marka Festivali ünlü isimleri ağırlıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2016 12:00

İlki geçen yıl gerçekleştirilen Ankara Marka Festivali bu yıl ünlü isimlerin akınına uğrayacak. Ankara Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde Ankara Congresium’da 14-16 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan festival, alanında ünlü çok sayıda ismi ağırlayacak.

Haberin Devamı

Sertab Erener, Ferhat Göçer, Murat Dalkılıç, Selami Şahin, Yonca Evcimik, Ayşegül Aldinç, Atiye, Neslihan Yargıcı, Ferman Akgül, Fatma Turgut, Ayshe gibi isimler kendileri için ayrılan oturumlarda markalarını anlatacak.

‘SOSYETE’ DE MARKA FESTİVALİNDE

Ünlü sanatçılar ve iş dünyasının başarılı temsilcilerinin yanı sıra cemiyet hayatından isimler de festivalde olacak. Magazin dünyasının önemli isimlerinden Neslişah Alkoçlar Düzyatan ve Aslı Şen de kendi oturumlarında katılımcılarla buluşacak.

Neslişah Alkoçlar Düzyatan ‘Bireysel Marka Yönetimi’ başlığı altında konuşurken, Aslı Şen ise ‘Ne Gerek Vardı?’ başlıklı bir sunum gerçekleştirecek.

Ankara Marka Festivali ünlü isimleri ağırlıyor

Haberin Devamı

DEMET AKBAĞ FESTİVAL SAHNESİNDE!

Ankara Marka Festivali bünyesinde Demet Akbağ da yer alacak. Başarılı oyuncu İstanbul Komedi Festivali’nin açılışında sahnelediği ‘Bir Demet Muhabbet’ gösterisiyle festival sahnesinde olacak. Komedi dünyamızın en büyük markalarından biri olan Akbağ, Ankara izleyicisiyle festivalde hasret giderecek.



 

BAKMADAN GEÇME!