Amazon ‘CEP’te

Güncelleme Tarihi:

Amazon ‘CEP’te
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2014 01:14

ÇILGIN kurucusu Jeff Bezos ile dünyanın en büyük e-ticaret devi haline dönüşen Amazon, yeni icatlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Daha önce ekonomik fiyatlı tablet bilgisayar modelleri olan Kindle Fire ve Kinle Fire HD modelleri ile tablet piyasasında tarihin yeniden yazılmasına neden olan Amazon’un şimdi de telefonuyla aynı etkiyi bırakması bekleniyor. Şirketin 3 boyutlu (3D) akıllı telefon modelini tanıtacağı ifade ediliyor. Akıllı telefon pazarına yeni bir boyut kazandırmaya hazırlanan ‘Amazon Phone’un, ön kısmında üç boyut için 6 farklı kamera bulunuyor.
Cihazın dört bir köşesine yerleştirilen bu kameralar sayesinde yüksek doğrulukta üç boyutlu hareket algılama ve gözle takip gibi teknolojiler destekleniyor. Paylaşılan bilgilere göre telefonun, arkasında 13 megapiksel ve önündeyse daha kaliteli selfie (özçekim) kareleri için 12 megapiksellik kamera yer alıyor. Buna ek olarak cihazda 4.7 inçlik boyutunda HD ekran, Qualcomm Snapdragon işlemci ve 2 GB’lık ram özelliklerinin bulunacağı ifade ediliyor.
Amazon, telefonla beraber ‘Prime Data’ adındaki ilk servisi de duyuracak. ABD’li mobil iletişim şirketi AT&T ile anlaşan şirket, Amazon’daki tüm içerikler için internet kotasını harcamayacak.


Ekran 4.7 inç
İşlemci 2.1 Ghz işlemci
Ram 2 GB
Kamera 13 megapiksel
Bağlantı LTE, Wi-Fi, Bluetooth

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!