Altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın ve Dolarda son durum

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları bugün ne kadar Çeyrek altın ve Dolarda son durum
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2018 10:42

Öğle saatlerinin gelmesiyle birlikte vatandaşlar ve yatırımcılar, altın piyasalarındaki hareketleri ve son durumu merak edip öğrenmeye çalışıyor. 26 Nisan'da doların son durumunu merak eden vatandaşlar da Dolardaki son gelişmeler hakkında araştırma yapıyor. Peki, Altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? Cumhuriyet altını ne kadar oldu? Dolar ne kadar?

Haberin Devamı

Güncel altın ve dolar fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Haftanın dördüncü gününün başlamasıyla birlikte güncel altın fiyatlarının ne kadar olduğunu merak eden vatandaşlar ve yatırımcılar, 26 Nisan altın fiyatlarının son durumu hakkında sorgulama yapmaya başladı. Yatırımcıların ve hediyelik satın almak isteyenlerin merakla araştırdığı altın fiyatları, günün en çok merak edilen konularından biri oldu. Peki, Çeyrek altın fiyatı ne kadar? Gram altın fiyatı ne kadar? İşte piyasalardaki en güncel altın ve Dolar fiyatları...

26 NİSAN GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Yeni günün başlamasıyla birlikte vatandaşların ve yatırımcıların altın fiyatları araştırmaları hız kazandı. Altın piyasalarındaki son durumu ve önemli gelişmeleri takip eden yatırımcılar, 26 Nisan güncel altın fiyatlarını sorguluyor. İşte Piyasalardan 26 Nisan gram ve çeyrek altın fiyatları hakkında detaylı bilgiler...

Haberin Devamı

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Yaz mevsimin yaklaşması ve düğün sezonun açılmasıyla birlikte en çok değer kazanan ve merak edilen altın türü çeyrek altın oldu. 26 Nisan 2018 Perşembe günü çeyrek altın 284,91 TL'den satılıyor.

GRAM ALTIN KAÇ LİRA?

Altının gram fiyatı, işlem gününe düşüşle başlamasının ardından gram altının satış fiyatı 173,66 TL dolaylarında seyrediyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi Cumhuriyet altını ise 1.151 liradan alınıp 1.163 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Vatandaşların güncel fiyatını merak ettiği bir diğer altın türü ola yarım altın ise 569,81 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

ONS ALTIN NE KADAR?

Altın fiyatları, doların üç aydan uzun bir sürenin zirvesine yaklaşmasıyla birlikte geriledi. Altının spot piyasadaki ons fiyatı dün yüzde 0.5 yükseldikten sonra bugün yüzde 0.1 ekside 1,329.04 dolarda bulunuyor.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

26 NİSAN GÜNCEL DOLAR KURU

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın (TCMB) dün geç likidite faizini (GLP) beklentilerin üzerinde 75 baz puan artırmasıyla ilk tepki olarak düşüşün ardından global piyasalardaki bozulmayla tekrar yükselen dolar/TL, güne 4.08 seviyesinde başladı. Dolar/TL, gün içerisinde en düşük 4.0725 seviyesini görürken, saat 9.31 itibarıyla 4.0809 seviyesindeydi. Euro/TL ise 4.9654 seviyesinde bulunuyor.

Haberin Devamı

PPK kararının ardından piyasada gözler erken seçimin yanı sıra ABD 10 yıllık tahvil faizlerinin seyri ve Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) toplantısında olacak.

BAKMADAN GEÇME!