Altın fiyatları kapanışta ne kadar oldu? 7 Şubat çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında son durum

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları kapanışta ne kadar oldu 7 Şubat çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında son durum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2019 18:50

Altın fiyatları günün kapanışıyla birlikte binlerce yatırımcı tarafından sorgulanmaya başladı. Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 0,27 artışla 221,60 liradan tamamladı. İstanbul Kapalıçarşı'da, bugün kapanışta çeyrek altın 362,00 lira, Cumhuriyet altını 1.480,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise dünkü kapanışa göre yüzde 0,27 yükselişle 221,60 liradan işlem gördü.

Haberin Devamı

En çok gram seçenekleriyle merak konusu olan altın fiyatları, çeyrek ve yarım fiyatı ile de merak ediliyor. 7 Şubat tarihindeki güncel fiyatları sorgulanan altın, öğle saatlerine doğru artış yönünü gösteriyor. Peki, altın fiyatları 7 Şubat Perşembe günü ne kadardan seyrediyor? İşte, o detaylar

Altın fiyatları, 7 Şubat Perşembe gününe düşüş eğilimi içerisinde başladı. Önceki günü 219 lira seviyelerinde sürdüren gram altın, perşembe gününe 218 lira civarından başlangıç yaptı. Peki, gram ve çeyrek altın en son ne kadar oldu?

7 ŞUBAT GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

Haftanın son gününe doğru altın fiyatları merak konusu oldu. İşte, güncel altın fiyatları;

Çeyrek altın 7 Şubat tarihinde, 356 TL’den alınıp, 364 TL’den satılıyor.

Gram altın ise 221,18 TL’den alınırken 221,24 TL’den satışa sunuluyor.

Haberin Devamı

Yatırım için tercih edilen altınlardan olan Cumhuriyet altını 1.458 TL’den alınırken, 1.480 TL’den satılıyor.

Yarım altın ise 703,46 TL’den alınıyor ve 721,58 TL’den satılıyor.

ANLIK CANLI ALTIN FİYATLARI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

AA Finans Analisti İslam Memiş, dolar varlıklarında yaşanan yükselişin, altın fiyatlarının dar bant aralığına sıkışmasına neden olduğunu söyledi.

Memiş, küresel piyasalarda devam eden belirsizliğin dolar varlıklarını olumlu etkilediğini ifade ederek, "ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz artırımlarına devam edip etmeyeceği, ABD ile Çin arasındaki ticaret görüşmelerinin nasıl sonuçlanacağı ve Brexit süreci gibi konular, bu belirsizliği destekliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Bugün ABD'de haftalık işsizlik başvuruları ve İngiltere Merkez Bankasının (BoE) faiz kararının takip edileceğini bildiren Memiş, teknik açıdan ons altında 1.297 doların destek, 1.307 doların direnç konumunda olduğunu kaydetti.

 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

BAKMADAN GEÇME!