Altın fiyatları öğle saatlerinde kaç lira oldu? Gram ve çeyrek fiyatları

Güncelleme Tarihi:

Altın fiyatları öğle saatlerinde kaç lira oldu Gram ve çeyrek fiyatları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2018 08:57

Altın fiyatları gün ortasında birçok vatandaşın araştırdığı konu olmaya başladı. Özellikle gram seçenekleriyle sorgulanan altın fiyatları, çeyrek ve yarım seçenekleriyle sorgulanıyor. Peki, çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte, yüz binlerce kişinin merakla araştırdığı piyasalardan fiyatlar hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Altın fiyatları, 16 Kasım Cuma sabah saatlerine düşüşle başladı. Alım satım yapmak isteyenlerin anlık olarak kontrol ettiği Altın fiyatları, sabah saatlerinde 209 liradan seyretti. Gram altın fiyatlarındaki seviye, çeyrek ve Cumhuriyet altını seçeneklerine de yansıdı. Peki, şu dakikalarda altın fiyatları ne kadar oldu? İşte, binlerce kişinin merakla araştırdığı altın fiyatları hakkında bazı detaylar

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Düğün sezonunun devam etmesi dolayısıyla en çok değer kazanan ve merak edilen altın türü çeyrek altın oldu. 16 Kasım 2018 Cuma günü çeyrek altın 346 TL'den satılıyor.

GRAM ALTIN KAÇ LİRA?

Altının gram fiyatı, işlem gününe düşüşle başlamasının ardından gram altının satış fiyatı 209 TL dolaylarında seyrediyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Haberin Devamı

Yatırım yapmak isteyenlerin gözdesi Cumhuriyet altını ise 1.395 liradan alınıp 1.409 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Vatandaşların güncel fiyatını merak ettiği bir diğer altın türü olan yarım altın ise 692 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

 

BAKMADAN GEÇME!