27 Mart altın fiyatları? Çeyrek altın ve dolarda son durum

Güncelleme Tarihi:

27 Mart altın fiyatları Çeyrek altın ve dolarda son durum
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2018 11:22

Geçtiğimiz hafta rekor üstüne rekor kıran altın hakkında piyasaların nabzını yoklamak ve güncel son durumu öğrenmek isteyen vatandaşlar, 27 Mart altın fiyatlarını araştırıyor. Haftanın ikinci işlem gününün başlamasıyla birlikte dolarda son durum hakkında bilgi edinmek isteyen yatırımcılar da 27 Mart dolar piyasası hakkına sorgulamalarına devam ediyor. Peki 27 Mart'ta altın ve dolar ne kadar oldu? Çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? Cumhuriyet altını ne kadara satılıyor? İşte altın ve Dolar piyasalarında son durum...

Haberin Devamı

Piyasalardaki güncel altın ve dolar fiyatları yatırımcılar tarafından yakında takip edilmeye devam ediyor. Yatırımcıların ve hediyelik satın almak isteyenlerin ilgiyle araştırdığı altın fiyatları, günü en çok merak edilen konularından biri oldu. Altın fiyatlarının yanında Dolar'daki son durum da sorgulanan konuların başında geliyor. İşte piyasalardaki en güncel altın ve Dolar fiyatları...

Dün altının ons fiyatından bulduğu destekle tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 173,8 liraya kadar çıkan altının gram fiyatı, dolar kurundaki düşüşlerin etkisiyle bu seviyelerde tutunamadı ve günü 172,6 lira ile önceki kapanışının hemen altında tamamladı.

Gram altın, bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 10.15 itibarıyla yüzde 0,4 değer kazancıyla 173,2 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 283 lira, Cumhuriyet altını da 1.155 liradan satılıyor.

Haberin Devamı

Asya piyasalarında alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının ons fiyatı ise şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,1 değer kazancıyla 1.355 dolardan işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN KAÇ LİRA?

Vatandaşların gerek yatırım gerek hediye amacıyla sıklıkla tercih ettiği ve son fiyat durumunu en çok merak ettiği çeyrek altın 282,04 TL'den satılıyor.

GRAM ALTIN KAÇ LİRA?

Altının gram fiyatı, haftanın ilk işlem gününe düşüşle başlamasının ardından bugün gram altının satış fiyatı 172,67 TL dolaylarında seyrediyor.

CUMHURİYET ALTINI NE KADAR?

Cumhuriyet altını ise 1.140 liradan alınıp 1.152 liradan satılıyor.

YARIM ALTIN NE KADAR?

Vatandaşların güncel fiyatını merak ettiği bir diğer altın türü ola yarım altın ise 564,08 TL'den işlem görmeye devam ediyor.

DOLAR NE KADAR OLDU?

Küresel ticaret savaşı endişelerinin hafiflemesi risk iştahını canlandırsa da Türk Lirası'nda değer kaybı eğilimi sürüyor. Dolar kuru şu dakikalarda 3.98 TL seviyesinin üzerinde bulunuyor.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÜNCEL DOLAR FİYATLARINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!