Altın balayı

Güncelleme Tarihi:

Altın balayı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2014 01:10

RIXOS ve Atasay yeni evlenecek çiftlere balayı hediye ediyor.

Haberin Devamı

Atasay’dan 3500 liralık alışveriş yapan ilk 1500 çift Rixos otellerinde 3 gecelik balayı kazanacaklar.

ATASAY ve Rixos, Türkiye’yi evlendiriyor. 1 Haziran-1 Ekim 2014 tarihlerinde evlenecek çiftler, 1 Eylül tarihine kadar 3500 TL tutarında Atasay’dan yaptıkları alışveriş karşılığında yurtiçi ve yurtdışı bütün Rixos otellerinde 3 gecelik balayı kazanacak. Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, “Türk kuyum sektöründe bir dönüm noktası” dediği kampanyayı şöyle anlattı: “Atasay’dan minimum 3 bin 500 TL tutarında düğün alışverişi yapan ilk 1.500 çifte, kampanya kapsamındaki anlaşmalı ve uygun Rixos Hotels otellerinden birinde, çekilişsiz kurasız 3 gece-4 gün konaklamalı balayı tatili hediye edilecek.”

EVLİLİĞE TEŞVİK

Kamer, Türkiye’de yılda 600 bin çiftin evlendiğini ve 8 milyar liralık bir evlilik sektörü olduğunu belirterek, “En düşük düğün maliyetin 15.000 TL. Ev hazırlığıyla birlikte bu 35.000 TL’yi buluyor. Biz altın, pırlanta alışverişini yaparken balayı maliyetini ortadan kaldırıp, evlenen çiftlere önemli bir destek veriyoruz. Rixos neredeyse zararına bu kampanyanın bir parçası oldu” diye konuştu.
Rixos’un sahibi Fettah Tamince ise, bunun çok büyük paralar kazanacakları bir kampanya olmadığını belirterek, “Biz bu kampanya ile gençleri evliliğe teşvik ediyoruz. O evlenenlerin yüz binlercea çocuğu olur inşallah, onlar da bizim müşterimiz olur. Para kazanmak için değil, yaratıcı bir kampanya olduğu için bir parçası olmak istedik” dedi.

6 MİLYON TL CİRO

Cihan Kamer, kampanyanın ulaşacağı rakamlar için “En az 3500 TL düğün alışveriş yapan ilk 1500 kişi 5.5 milyon TL’lik bir ciro yaratır” dedi. Türkiye’de çiftler evlenirken ortalama 3000-4000 TL takı alışverişi yapıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!