Almanya'dan Altınyıldız'a mağaza teklifi yağıyor

Güncelleme Tarihi:

Almanyadan Altınyıldıza mağaza teklifi yağıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 1997 00:00

Haberin Devamı

Erkek giyim üretimine başlayan Boynerler'in Altınyıldız'ına Almanya'dan mağaza açma teklifi geldi. İlk erkek giyim mağazasını Teşviki'ye de 22 Ekim'de açmaya hazırlanan Altınyıldız şu aşamada gelen teklifleri sadece not etmekle yetiniyor. İlk etapta Mardin'den Teşvikiki'ye kadar 80 satış noktasında Altınyıldız konfeksiyon markasına iç pazarda start vermeye hazırlanan Altınyıldız, önümüzdeki yaz Köln Hazır Giyim Fuarı'nda ürünlerini Avrupa pazarına açacak.

Altınyıldız Konfeksiyon Satış ve Pazarlama Direktörü Sami Arditti konuyla ilgili olarak, ‘‘Önümüzdeki yaz Altınyıldız markasını Köln'deki fuarda tanıtacağız. Alman müşterilerimizden mağaza açmamız için öneri geldi. Altınyıldız markasını almak isteyen Avrupalı müşterilerimiz de var. Ama biz hem hızlı hem yavaş gideceğiz.’’ dedi.

KARTLI ALIŞ-VERİŞ

Hedef kitlesinin ortalama 50 milyon lira vererek giyinebilecek erkekler olduğunu anlatan Sami Arditti, önümüzdeki sezon tüketiciler için taksitle alışveriş imkanı sağlayan Altınyıldız Kart'ı da devreye sokmayı planladıklarını söyledi. Mağazalarda ve satış noktalarında Generations ve Independent kolleksiyonlarının satılacağını, özellikle de yüzde yüz ipek ve jakarlı kravatlarda iddialı olduklarını belirten Arditti şöyle konuştu: ‘‘İlk mağazamız 22 Ekim'de 770 metrekarelik alanda Teşvikiye'de açılıyor. İstanbul'da bu tarihte Bahçelievler, Maltepe mağazaları da devreye girecek. Anadoluda'da Mardin Kızıltepe, Diyarbakır, Erzurum Horasan'da mağazalarımız açılmış olacak. Hem İstanbul'daki tüketicilere hem de Anadolu'daki tüketicilere toplam 80 satış noktasında ulaşacağız. Hem kozmopolit ortamda hem de Anadolu'da kendisine göre çizgi yaratmak isteyenler giyinebilecek. Teşvikiye mağazamızda mütevaziliği, kaliteyi, zerafeti birleştirdik. ’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!