Almanya ‘Evim Türkiye Fuarı’nı bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Almanya ‘Evim Türkiye Fuarı’nı bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2018 08:30

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle, Demirören Medya ve İstexpo ortaklığında 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenecek olan ‘Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’ için çalışmalar başladı.

Haberin Devamı

Demirören Medya Gazeteler Reklam Grup Başkanı Gürcan Korkmaz, Hürriyet Gazetesi Reklam Başkan Yardımcısı Aykut Şahin ve İstexpo Genel Müdürü İsmail Sezen Almanya’da bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmeler neticesinde Köln, Düsseldorf ve Essen Başkonsoloslukları ile bir araya gelindi ve fikir alışverişinde bulunuldu. Köln Başkonsolosu Barış Ceyhun Erciyes ile makamında görüşüldü. Erciyes böyle bir fuarın hem Türk gayrimenkul firmalarının hem de Almanya’da yaşayan Türk vatandaşlarımızın yararına olacağını belirterek, bu tür organizasyonların artması gerektiğine dikkat çekti. Konsolosluk olarak fuarın Türk toplumuna duyurulmasına destek olacaklarını belirten Erciyes, “Almanya’daki tüm vatandaşlarımıza bu fuarı ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

ALMANLAR İÇİN DE CAZİP

Daha sonra Düsseldorf Başkonsolosu Şule Gürel’e de makamında ziyarette bulunan Demirören Medya temsilcileri fuar ile ilgili detaylı bilgi verdi. Türkiye ekonomisinin yararına olacak her organizasyonu desteklediklerini belirten Gürel,özellikle Almanya’da yapılacak tanıtım faaliyetlerinin önemine dikkat çekti. Almanyada’ki Türk vatandaşların yanı sıra Türkiye’de yatırım yapmak isteyen Alman vatandaşlarına da bir şekilde ulaşılması gerektiğine vurgu yapan Gürel, Düsseldorf’un bu organizasyon için çok doğru bir adres olduğunu belirtti.

Almanya ‘Evim Türkiye Fuarı’nı bekliyor

KUR AVANTAJI

Essen Başkonsolosu Şener Cebeci ise Essen ve çevresinde yaşayan Türk yoğunluğuna dikkat çekerek, özellikle son dönemde kurlardaki artışın Türkiye’de yatırım yapmaya fırsat yarattığını ve bu fuarda yer alacak firmaların Almanya’daki vatandaşlara sağlayacakları finansal çözümlerle birlikte iki tarafın da mutlu olacağını belirtti. Köln, Düsseldorf ve Essen Başkonsolosları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın bu fuarın destekçisi olmasının ayrıca bir güven unsuru olduğunun altını çizdi. Konsoloslukların yanı sıra DITIB Daire Başkanı Kazım Türkmen, MÜSİAD NRW Başkanı Bahattin Yılmaz ve Ticaret Ateşesi Anıl Gürtuna Kaya ile de görüşen Demirören Medya ve İstexpo temsilcileri, buradaki yetkililere Evim Türkiye Fuarı ile ilgili detaylı bilgiler vererek tüm üyelerini 8-10 Şubat 2019’da gerçekleşecek Evim Türkiye fuarına davet ettiler.Gayrimenkul sektörünü gurbetçi vatandaşlarla buluşturacak fuarda sıcak satış da yapılacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!