Alman kahve devi Türk kahvesi üretti

Güncelleme Tarihi:

Alman kahve devi Türk kahvesi üretti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2012 10:47

Dünyanın en büyük kahve üreticilerinden Tchibo Türkiye’ye özel Türk kahvesi üretimine başladı. Tchibo, 60 ülkede 1300 satış noktası, Türkiye’de ise 52 mağazasıyla faaliyet gösteriyor.

Haberin Devamı

Tchibo’nun yüzde 100 Tchibo Arabica çekirdeklerinden üretilen Türk kahvesini de portföyüne eklemesinden büyük gurur ve mutluluk duyduklarını dile getiren Tchibo Türkiye Genel Müdürü Şenay Küçük Tanşu “Doğru tadı yakalayabilmek için girdiğimiz uzun soluklu bir çalışmaların sonucunda ne yaptık ne ettik Almanya’daki fabrikalarımızda Türk kahvesini ürettik” dedi.

Her geçen gün sayıları artan kahve zincirleri ve farklı kahve çeşitleriyle bir dönem Türk kahvesinin daha az tercih edildiğini söyleyen Tanşu “Türk kahvesinin mevcut pazar payı yüzde 51. Müşterilerimizden her geçen gün artan Türk kahvesi talebini duydukça anladık ki Türk kahvesi yeniden yükseliyor. Gençlerin de ilgi göstermeye başladığını görmek çok güzel. Alman perakende ve kahve devi olarak Tchibo Türk kahvemizin beğenileceğinden eminiz. Şimdilik yalnızca Türkiye Tchibo mağazalarında satışa çıkacak olan Tchibo Türk kahvesinin farklı ülkelerde de satışa başladığını görmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!