Alışveriş merkezine ücretsiz servis

Güncelleme Tarihi:

Alışveriş merkezine ücretsiz servis
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 1999 00:00

Haberin Devamı

BAYRAKTAR Holding'e ait İzmit'teki alışveriş merkezi Outlet Center'daki ucuzluk panayırı 14 Kısam'a kadar devam ediyor. Bu panayır süresince alışveriş merkezinde yüzde 70'e varan indirimler yapılıyor. İstanbul ve civar kentlerden alışverişe gelmek isteyen 30 kişilik gruplar için özel olarak da ücretsiz servis hizmeti uygulanıyor. Bu gruplar cumartesi, pazar hariç, İzmit Outlet Center'ı arayarak bu hizmetten yararlanabilecekler. Outlet Center geçen yıl açıldı. İçinde lokantalar, sinemalar, açık ve kapalı çocuk eğlence alanları, otopark bulunuyor. Tel: 0212-274 45 60.

SOS Ambulance 6 yaşında

AMBULANS şirketi S. O. S. International Ambulance, altıncı yılını kutladı. 1993'de Türkiye'de hizmet vermeye başlayan şirket, uçak, helikopter, deniz ve kara ambulanslarıyla çalışıyor. Alarm merkezi günde 24 saat çalışıyor. Yurtiçi ve yurtdışı hasta transferleri, acil ambulans hizmetleri, eve doktor, evde ve hastanede hasta bakımı, tıbbi refakat hizmetleri gibi alanlarda faaliyet gösteriyor.

Tepekent’te yamaç paraşütçülüğü

BÜYÜKÇEKMECE Gölü'nün 3 kilometre batısında 6 milyon kilometrekarelik bir alana kurulan Tepekent, paraşüt meraklılarının ilgi odağı oluyor. Çünkü Tepekent'in çevresinde yamaç paraşütüne uygun yerler var. Tepekent’in 2000 yılında tamamlanması bekleniyor.

McDonald’s’ın 125. lokantası açıldı

FAST-food zinciri McDonald's, 125'inci lokantasını 27 Ekim'de Bakırköy'deki Carousel Alışveriş Merkezi'nde açtı. McDonald's son bir yılda lokantalarının sayısını 100'den 125'e çıkardı. McDonald's Türkiye Başkanı Dinç Kızıldemir, yatırımlara bu hızla devam edeceklerini söyledi.

Moda’da ücretsiz ekspertiz hizmeti

Hat Collection, elindeki sanat eserlerinin ya da tabloların gerçek değerini öğrenmek isteyen müşterilerini uzmanlarıyla tanıştırıyor ve bu hizmeti ücretsiz yapıyor. Hat Collection pazar günleri hariç her gün 11.00-20.00 saatleri arasında ziyarete açık. Adres, Moda Caddesi, Sarraf Ali Sokak, No 5. Telefon: 0 216 418 83 80.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!