ACP Sigorta'nın çoğunluk hissesi satıldı

Güncelleme Tarihi:

ACP Sigortanın çoğunluk hissesi satıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2014 12:13

Yatırım ortaklığı Mediterra Capital Partners I, iştiraki IIB üzerinden, sigorta ve reassürans brokerliği hizmeti veren ACP Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş.'nin yüzde 67'sini satın aldı.

Haberin Devamı

Mediterra Capital kurucu ortağı Ahmet Faralyalı, “Sektördeki yurt dışı tecrübemizden de esinlenerek uzun süren araştırmalarımız sonucu, ACP'nin sektöründe müşterilerine geniş, yaratıcı ve efektif ürünleri sunma konusunda en iyi kurum olduğunu gördük. ACP'nin bu hizmet gücünü çok daha fazla sayıda kuruma ulaştırabilmesi için büyümesine önemli destek vereceğimize inanıyorum. Ayrıca sektörünün en kuvvetli altyapısına yatırım yapan ACP platformuna, başka başarılı broker ve acentaları da satın alma yolu ile eklemeyi hedefliyoruz" dedi.

ACP Sigorta'nın organik büyümesini hızlandırmak istediklerini vurgulayan Ahmet Faralyalı, "ACP Sigorta, ağırlıklı olarak İstanbul'da çalışan bir şirket olduğu için, bir yandan da coğrafi olarak genişlemeyi hedefliyoruz. İstanbul dışında, başta büyük şehirler olmak üzere, Türkiye çapında brokerlık ve acentalar ile işbirliğine gitmeyi amaçlıyoruz. Bu sayede, ulusal düzeyde hizmet sunmak istiyoruz. Dolayısya, büyüme hedeflerimizin önemli bir boyutunu coğrafi genişleme oluşturuyor."

Haberin Devamı

1994 YILINDAN BERİ
ACP Sigorta 1994 yılında kuruldu. ACP Sigorta, 50'den fazla çalışanı ile 500'ün üzerinde kurumsal ve 5 binin üzerinde bireysel müşteriye risk, poliçe yönetimi ve poliçe sonrası özel hizmetleri veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!