699 Euro’luk ‘Ada’ fırsatı

Güncelleme Tarihi:

699 Euro’luk ‘Ada’ fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2018 21:33

KURBAN bayramı turları arasında 7 gece dışında 3 ve 4 gecelik alternatifler de bulunduğunu ifade eden Celestyal Cruises yetkilileri,  Santorini, Mikonos, Milos, Girit, Atina, Patmos ve Rodos’un gemi turları ile gezilecek yerler arasında olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Gemi turları ile tek bir seyahatte hem çok fazla yer görülebileceğini hem de deniz tatili yapılabileceğini söyleyen şirket yetkilileri, “Celestyal Cruises ile 7 gecelik Idyllic Aegean Turları, sayısız Yunan Adaları’nı keşfetmenin en kolay, en konforlu ve en ucuz yolu. Bu turlarda tatilcilerin vize derdi bulunmuyor. Zamandan ve vize işlemlerinden tasarruf ediyor. ‘Acaba vize çıkar mı’ endişesi olmadan son dakika planıyla yurtdışında bir tatil yapabiliyor. Yunan Adaları ekonomik olarak da uygun. Yunan Adaları’na uçakla veya feribotla münferit gidişlere kıyasla çok daha hesaplı. Ayrıca konforlu bir seyahat imkânı da bulunuyor. Celestyal Cruises gemilerinde uluslararası cruise standartlarında büyük otellerde yaşanabilecek her türlü konforu, lüksü bulmak mümkün. ‘Nerede konaklasak acaba, hangi otel daha uygun’ derdi de yok. Sadece bir kez bavul açarak az zamanda çok yer gezebilmenin en uygun yolu gemi seyahati” dedi.

Haberin Devamı

2 KARA TURU HEDİYE
Yunan Adaları’nın iki yıdız adasının Mikonos ve Santorini olduğuna dikkat çeken şirket yetkilileri, “Celestyal Crystal ile 7 gecelik Idyllic Aegean Vizesiz Yunan Adaları turlarında, bu iki popüler adayı görmek mümkün. Gemi şık ve tasarım butikleri, dar sokakları, eğlence ve manzarasıyla fotoğraflarda yerini alan bu iki adadan Mikonos’ta 1 tam gün, Santorini’de 2 tam gün boyunca demirliyor. Uluslararası standartta dizayn edilmiş güvenli ve konforlu kabinleri ile Celestyal Cruises gemilerinde Türk mürettebat da mevcut. Kabin seçeneklerine göre 699 Euro’dan başlayan fiyatlarla vizesiz ve herşey dahil 7 gece 8 günlük turlarda casino, SPA ve free shop dışında hiçbir şeye ekstra ücret ödenmiyor. Dünya mutfaklarından oluşan açık büfe ve ala carte yemekler, her yaşa hitap eden çeşitli hobi dersleri, animasyonlar, turnuvalar ve gece şovları ile tatilciler cruise tecrübesini yaşıyor. Ayrıca 2 kara turu da hediye ediliyor” diye konuştu.

AİLE BOYU TATİL
9 günlük kurban bayramı tatilinde, gencinden yaşlısına aile boyu tatil yapılabilecek fırsatlar sunduklarına da vurgu yapan şirket yetkilileri sözlerini şöyle sürdürdü: “Vizesiz ve herşey dahil bayram turu kapsamında Celestyal Crystal, 19 Ağustos’ta Kuşadası’ndan yolcularını alacak. Saat 17.00’de denize açılacak geminin ilk durağı Atina. Pazartesi sabahı 9.00’da Pire limanına demirleyecek olan geminin ikinci durak için hareket saati 21.00. Tüm gün boyunca Atina’da Plaka semtini keşfetmek ve Akropolis’i gezmek için fırsat olacak. Gece boyu yol alan Crystal, salı sabahı saat 07.00’de Mikonos’a demirleyecek ve cruise gezginleri çarşamba sabahı 07.00’ye kadar bu eğlence adasını görebilecek. Üçüncü durak ise Milos. Saat 13.00’ten 24.00’e kadar bu adayı keşfetmek mümkün. Crystal’in dördüncü durağı ise Santorini. Perşembe sabahı adaya yanaşacak olan geminin, adadan ayrılma zamanı cuma akşamı 23.00. Yani bu adada 2 tam gün kalınıyor. Son durak ise Girit. Yunanistan’ın bu en büyük adasında cumartesi günü boyunca kalınacak. 18 ve 21 Ağustos’ta yine Kuşadası çıkışlı 3 ve 4 gecelik Kurban Bayramı turları da yapılacak. Bu turlarda ek olarak Rodos ve Patmos adalarını da gezmek mümkün.”

 

Haberin Devamı
 

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!