4 işadamı ortak konut yapacak

Güncelleme Tarihi:

4 işadamı ortak konut yapacak
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2014 01:40

BANKACILIK, ticaret ve gayrimenkul sektörlerinde tecrübeli 4 iş adamı gayrimenkule soyundu. Bankacılık geçmişi olan Tayfun Bayazıt ile Alev Göçez, ticarette tecrübeli Mehmet H. Birced ile gayrimenkul alanında tanınan iş adamı Ferhat Keten eşit ortaklıkla Primist Gayrimenkul’ü kurdu.

Haberin Devamı

Şehrin merkezi lokasyonlarında, imar ve satış riski olmaya projeler geliştirmeyi hedefleyen Primist Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım, A ve B gelir grubuna odaklanacak. Cihangir, Beşiktaş, Bomonti ve Salacak’taki konut projelerinde çalışmalara başladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bayazıt, “10 kadar projeyi başlatarak bunların 4’ünü de aynı süreçte tamamlamayı hedefliyoruz. Şimdiye kadar 50 milyonluk gayrimenkul yatırımı gerçekleştirdik ve 180 milyonluk da portföy değeri oluşturduk. 2014 yılında 300 milyonluk portföy değerine ulaşmayı hedefledik” dedi

YILDA 1500 ARSA BAKIYOR

Üçüncü yılında 1.5 milyarlık bir gayrimenkul yatırım değerine ulaşmayı planladıklarını belirten Bayazıt, “Uluslararası kurumsal fonların yatırımlarını yönlendiren ve geliştiren bir gayrimenkul yatırım fonu olmak istiyoruz” dedi. Ferhat Keten ise yılda ortalama 1500 arsa ile ilgili temasa geçtiklerini dile getirdi. Şirket ayrıca Yunanistan’dan Türkiye’ye göç etmiş ve Türkiye’den Yunanistan’a göç eden kişilere hizmet verecek. Taşınmazların hukuki süreci takip edilerek gayrimenkullerin geri kazanımı sağlanacak.

Haberin Devamı

SATILIK VE KİRALIK KONUT İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!