Süleyman Aslan'ın evinde 4.5 milyon dolar bulundu

Güncelleme Tarihi:

Süleyman Aslanın evinde 4.5 milyon dolar bulundu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2013 10:52

İstanbul'da başlatılan rüşvet operasyonu kapsamında evinde arama yapılan Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın evinde yapılan aramada kütüphanedeki ayakkabı kutuları içerisinde 4,5 milyon dolar bulundu. Gelen fotoğraflara göre söz konusu para toplam üç ayakkabı kutusu içerisinde bulunuyor.

Haberin Devamı

DHA'nın adli kaynaklardan elde ettiği bilgiye, soruşturmada gözaltına alınan Süleyman Aslan'ın evindeki kütüphanede ayakkabı kutuları içerisinde 4,5 milyon dolar bulundu ve bu paraya el konuldu. Aslan'ın evinde kasa olmaması ise dikkat çekti. Banka genel müdürünün eşinin telefon görüşmelerinde rüşvet alınan paralar için “Yeşiller geldi” dediği tespit edildi.

İŞTE O AYAKKABI KUTULARI- FOTO GALERİ

Öte yandan fotoğraflara göre söz konusu 4.5 milyon doların 3 kutuya sığdığı görülüyor. Kutuların bir tanesi bir polis, iki tanesi de diğer polis memuru tarafından taşınıyor.

TWITTER'DA FOTOĞRAF YAĞIYOR

Öte yandan ayakkabı kutuları Twitter'da da önemli bir gündem maddesi oluşturdu. Kullanıcılar olayın ortaya çıkmasının ardından kendi ayakkabı kutularının fotoğraflarını paylaşmaya başladı.

Haberin Devamı

İŞTE TWITTER'DA PAYLAŞILAN AYAKKABI KUTULARI

Süleyman Aslanın evinde 4.5 milyon dolar bulundu


İŞTE İÇİNDE 4,5 MİLYON DOLAR BULUNAN AYAKKABI KUTULARI

"BİR AYAKKABI KUTUM BİLE YOK"

Öte yandan Twitter'da kullanıcılar Halkbank Genel Müdürü'nün evinden çıkan 4.5 milyon dolarla ilgili olarak yorumlarda bulundu. Aynı zamanda Twitter'da #ayakkabikutum adı altında bir hashtag de oluşturuldu ve kullanıcılar ayakkabı kutusu fotoğraflarını paylaşmaya başladı.

Twitter'da Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan'ın evinden çıkan 4.5 milyon dolara yönelik yazılanlardan bazıları...:


@msirinyasar
Vay emenike, Adam ayakkabı kutuları içinde tam 4.5 milyon dolar saklıyor:(

@TurkErkegin
Adamın ayakkabı kutusundan 4,5 milyon dolar çıkmış. Sen hala kışlık montunun cebinden çıkan 5 lira için sevinmeye devam et.

@evrimsumer
Halkbank gm evinde 4,5 milyon dolar bulunmus. Sucu icin mi, mutfak alisverisi mi?

@BurcuKapu
O diil de 4,5 milyon dolar kaç ayakkabı kutusuna sığıyomuş ben onu merak ettim

@hale_akay
4.5 milyon dolar kaç ayakkabı kutusuna sığar acaba diye düşünen bir ben miyim?

Haberin Devamı

@sinemyondem
DHA: Gözaltına alınan banka genel müdürünün evindeki ayakkabı kutularının içinde 4,5 milyon dolar bulundu. (ayakkabı kutularına gel!)

@gkantas
ayakkabı kutuları içerisinde 4,5 milyon dolar.. Akıl işi mi?

@evrimguvenc
Halkbank Genel Müdürünün ayakkabı kutuları içinde 4.5 milyon dolar olan kütüphanesi = Zengin Kütüphane! Entelim diye geçinmesin başka kimse.

@semenbu
Bir ayakkabı kurum bile yok, anlıyor musun

@bensiz18
Benim ayakkabı kutum hep boş çıkıyor milletinkinde milyon çıkıyor acaba hangi markayı alıyorlar

@aylin1sev
o kadar ayakkabı kutum var bırak 4.5 milyonu 5 kuruş bile çıkmadı

@UncuEcem1
Birkaç ayakkabı kutum vardı iyice temizleyip kütüphaneye yerleştirdim zengin gösteriyor

Haberin Devamı

Süleyman Aslan kimdir?

Süleyman Aslan 1970 yılında Osmancık/Çorum'da doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. Meslek hayatına 1992 yılında T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Bankacılık Okulu'nda başladı ve aynı bankada Sermaye Piyasaları Daire Başkanlığı Uzmanı, İstanbul Menkul Kıymetler Şubesi Müdür Yardımcısı ve Bono Tahvil Daire Başkanlığı Bölüm Müdürü olarak görev yaptı.

Ziraat Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyeliği ile T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Döviz ve Para Piyasaları Daire Başkanlığı görevlerinde bulundu. 17.06.2005-15.07.2011 tarihleri arası Halkbank Hazine Yönetimi ve Uluslararası Bankacılıktan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Aslan, 15.07.2011 tarihinden itibaren Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü olarak görevini sürüyor. Aslan aynı zamanda Halk Hayat ve Emeklilik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!