23 Nisan bankacısı

Güncelleme Tarihi:

23 Nisan bankacısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 1998 00:00

Haberin Devamı

Türkiye'de ilk kez 11 yaşındaki bir çocuk banka genel müdürlüğü koltuğuna oturacak. Türkiye'nin en genç banka genel müdürü olan Inhterbank Genel Müdürü Nedim Ölçer, 23 Nisan nedeniyle koltuğunu bir gün boyunca 11 yaşındaki Orçun Taşkışla'ya devredecek.

Bugün, bir bankanın genel müdürlük koltuğuna ilk kez küçük bir çocuk oturuyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün Interbank Genel Müdürü Nedim Ölçer, görevini sembolik olarak 11 yaşındaki Orçun Karakışla'ya devrediyor. Interbank'ın bu uygulaması, her yıl 23 Nisan'da geleneksel olarak kamu kurumlarında tanık olunan görev devir-teslim projesinin özel sektördeki ilk örneği olacak.

DEMİREL'E ZİYARET

Gün boyunca Interbank Genel Müdürü sıfatını taşıyacak olan Orçun, yapacağı yoğun temaslar dahilinde Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından kabul edilecek. 11 yaşındaki küçük Orçun'un Interbank Genel Müdürü sıfatıyla Demirel'e yapacağı ziyarette, Cumhurbaşkanı'ndan ulusa tasarruf çağrısında bulunarak, bankanın bu yöndeki çalışmalarına destek vermesini isteyecek. Orçun, ziyaretinde Interbank'ın çocuklara ve gençlere yönelik yaptığı yatırımları da anlatacak.

Türkiye'nin en genç genel müdürü olan Interbank Genel Müdürü Nedim Ölçer, Interbank olarak gençlere ve çocuklara odaklandıklarını belirterek, ‘‘Banka içinde çalışanlarımızın genç

yaşta yetki ve sorumluluk almalarını, bu yolla performans ve motivasyonlarını artırmalarını sağlıyoruz’’ dedi.

ŞİRKET HEDİYELERİ

Bu arada şirketler 23 Nisan gününde çocuklara özel uygulamalarını bu yıl da çeşitlendirerek sürdürüyor. Migros'un ücretsiz Tiyatro Şenliği ve Çarşı'nın Geleneksel Çocuk Şenliği artık geleneksel hale geldi. Migros ve Çarşı'nın şenlikleri bu yıl da devam ediyor. Bunun yanısıra, birçok firma ve alışveriş merkezi de çocuklara özel eğlence ve alışveriş fırsatları sunuyor.

Şirketlerde 23 Nisan

AKMERKEZ'de 22-26 Nisan tarihleri arasında Lego Çocuk Şenliği var.22-30 Nisan tarihleri arasında ise Akmerkez'de okullararası karma resim sergisi gezilebilecek. Bugün Akmerkez'de çocuk korosu ve dans gösterileriyle, tiyatro ve çeşitli yarışmalar da yapılıyor.

CARREFOUR, bugün minik ziyaretçilerine gün boyunca sürecek eğlence ve sürprizlerle dolu bir program sunuyor. Carrefour'da kurulan yüz boyama standında gün boyunca küçükler yüzlerini boyatabilecek, akrobatların gösterilerini izleyecek. Palyaçolarla birlikte mağazada dolaşacak minik ziyaretçilere çeşitli hediyeler dağıtılacak.

MADO dondurmaları, aralarında İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'nın da bulunduğu 25 ayrı satış noktasında çocuklara gün boyunca ücretsiz dondurma ikram ediyor.

BESLEN Makarna, Bahçelievler Kaymakamlığı ve Bahçelievler Belediyesi'nin düzenlediği 1. Çocuk Tiyatroları ve Etkinlikleri Şenliği'nin altı sponsor firmasından biri oldu. 18-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek şenlikte tüm etkinlikler çocuklar için ücretsiz.

PİZZA HUT, bugün ailesiyle birlikte restorana gelen 12 yaşın altındaki çocuklara ‘‘23 Nisan özel pizza mönüsü’’ armağan ediyor.

MARSHALL Boya, 23 Nisan nedeniyle dün kimsesiz çocuklar için özel bir program yaptı. Firma, çeşitli yuvalardan aldığı 160 kimsesiz çocuğu önce sinemaya, sonra da Fenerbahçe Parkı'nda palyaço gösterisine ve yemeğe götürdü.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!