1 yılda internette yüzde 40 büyüdü

Güncelleme Tarihi:

1 yılda internette yüzde 40 büyüdü
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2013 00:00

Smile adıyla 2010 yılından beri internet erişimi sunan ve ADSL hizmetini, 2012 Mayıs ayı itibariyle D-Smart NET markası adı altında kullanıcıları ile buluşturan D-Smart, internet dünyasında da büyümesini hızla sürdürüyor.

Haberin Devamı

İnternet ve dijital yayıncılık teknolojilerine yaptığı yatırımlarla sektöründe farklılaşan D-Smart, bir yıl gibi kısa bir sürede, büyümesini yüzde 40 oranında artırdı. 350 bini aşkın haneye ulaşarak sektörün ikinci büyük ADSL şirketi olan D-Smart NET’in hızlı büyümesini değerlendiren D-Smart CEO’su Ali Güven, TV ve internet hizmetini tek elden, tek fatura üzerinden kullanıcılarına sunduklarını; Türkiye’de uydu dijital TV hizmeti ile internet hizmetini beraber tek faturada sunan (İkili oyun-Double Play) tek şirket olduklarını söyledi.

10 MİLYON FİBER BAĞLANTI

Türkiye’de şu anda 20 milyonu sabit, 10 milyonu mobil 30 milyon internet kullanıcısı olduğunu anlatan Ali Güven şu değerlendirmeyi yaptı: “2020 yılında 10 milyon hanede fiber bağlantısı olması bekleniyor. Farklı ihtiyaçlara uygun ADSL seçenekleri sunan, fiber internet hizmetini de kullanıcılarına ulaştıran D-Smart NET, 2012 yılı içinde gerçekleştirdiği hızlı büyümeyi, TV ve internet hizmetlerini bir arada, avantajlı fiyatlarla sunduğu kampanyalar ve limitsiz paketlerle sağladı. Her iki markamızla hızla büyümemizi sürdüreceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!