1 yılda ilan sayısı yüzde 71 arttı

Güncelleme Tarihi:

1 yılda ilan sayısı yüzde 71 arttı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2013 10:19

Yaz sezonunun kapanmasıyla birlikte Hurriyetemlak.com'un yeni üye ve bireysel ilan sayılarında artış yaşandı.

Haberin Devamı

Yaz durgunluğuna rağmen üye sayısı ve ziyaretçi rakamları yükselmeye devam eden Hurriyetemlak.com’da ilan sayısı 1 yılda yüzde 71 artış gösterdi. Portalının güncel ilan rakamlarına baktığımızda; satılık konut ilanları yaklaşık 600 bini, kiralık konut ilanları 100 bini, günlük kiralık ilanlar 8 bini buluyor. Portalda şu an 53 bin civarında satılık işyeri, 58 bin civarında kiralık işyeri, 118 bin satılık arsa ilanı yer alıyor.

Harita üzerinde arama

Hurriyetemlak.com kullanıcıları, geliştirilen uygulama sayesinde bilgisayarlarında arama kriterlerini doldurmadan harita üzerinde arama yapabiliyor. Bu yeni arama özelliği ile haritada seçilen lokasyonda mahalle/sokak ayrımlarını görerek seçim yapmak mümkün oluyor. Böylelikle satılık veya kiralık ev, işyeri ya da arsa bakanlar, ilanın tam olarak nerede olduğunu görebiliyor. İlan ararken mahalle/sokak ayrımları görüldüğü için ilanın yakın çevresi hakkında fikir ediniliyor. Sanal ortamda evin yakın civarını gezme imkanı sağlayan uygulama ile kullanıcılar adeta oyun oynar gibi ev arayabiliyor.

Öte yandan bankaların satışa çıkardığı gayrimenkullere de portalda yer veriliyor. Bunun yanında gayrimenkul bulmak ya da gayrimenkulünü satmak isteyenler için sunulan bir diğer alternatif ise; ‘Siz isteyin, biz bulalım’ uygulaması. Bu uygulamayla gayrimenkul arayan, satmak ya da kiralamak isteyen kullanıcılar sistemden talebi hakkında hazırlanan formu dolduruyor, sistem de bu formu emlakçılara ulaştırıyor. Böylece üyeler konunun profesyonelleriyle biraraya gelerek hızlı bir şekilde taleplerine ulaşıyor. Binlerce insan bu sistemle evini portal üzerinden satıyor veya satın alıyor. Ayrıca devreye alınan değer hesaplama modülüyle de kullanıcılar gayrimenkullerinin değerlerini hesaplayabiliyor.

Haberin Devamı

Satılık ve kiralık gayrimenkul ilanları için tıklayın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!