1 milyon dolara loca!

Güncelleme Tarihi:

1 milyon dolara loca
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2014 09:35

ABD'nin New Jersey kentinde düzenlenecek Amerikan futbolu finali Super Bowl'da bilet fiyatları uçtu. En lüks locaların bilet fiyatı 1 milyon dolar buldu. 4 saatlik maç için 1 milyon dolar ödeyenler locaları kaptı.

Haberin Devamı

ABD'nin New Jersey kentinde 2 Şubat'ta düzenlenecek Amerikan futbolu finali Super Bowl'da bilet fiyatları şimdiden çıldırdı.

MİLYON DOLARLIK LOCA
New Jersey şehrindeki MetLife stadyumunda gerçekleşecek finalde lüks locaların bilet fiyatları 1 milyon dolar olarak belirlendi. Devre arası şovlarıyla birlikte yaklaşık 4 saat sürecek finale tüm ABD'nin kilitlenmesi beklenirken her türlü lüks hizmetin verildiği ve dışarıdaki soğuk havadan etkilenmeyen locaların fiyatı 1 milyon dolara çıktı.

Aynı stadyumda normal sezon maçlarında lüks loca biletleri maç başına 350 bin dolardan satılıyordu.

ORTALAMA BİLET FİYATLARI DA REKOR KIRDI
Biletleri şimdiden tükenen finalin normal koltuk bilet fiyatları da el yakıyor. Super Bowl finali için stadyumun geri kalanında biletler 100 dolar ile 2600 dolar arasında değişiyordu. Biletlerin tümü satıldığı için şimdi tüm furbolseverlerin gözü kara borsaya çevrildi. Burada bilet fiyatlarının ortalama 3721 dolara çıktığı belirtilirken son 5 yılın en pahalı bilet fiyatı ortalamaları da tutturulmuş oldu.

Haberin Devamı

2 Şubat'taki finalde ABD Amerikan futbolu liginin en başarılı iki takımı karşı karşıya gelecek. Rakiplerini sert savunması ile birer birer geçen Seattle Seahawks, efsane oyuncusu Peyton Manning liderliğinde ligin en iyi hücum eden takımı olan Denver Broncos ile karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!