Ekinözü, 'İçmeler' sezonuna hazırlanıyor

Güncelleme Tarihi:

Ekinözü, İçmeler sezonuna hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2017 12:29

Ekinözü, 'İçmeler' sezonuna hazırlanıyor

Haberin Devamı

EKİNÖZÜ (Kahramanmaraş), (DHA) - ŞİFALI acı suyuyla ünlü olan Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçesi'nde Ramazan Bayramı'nda başlayacak 'İçmeler' sezonu için belediye ekipleri gece gündüz çalışıyor.
Bu yıl 100 bin kişinin beklendiği ilçede personeli gece ve gündüz olmak ikiye ayıran Başkan Nursi Çeleğen, gece saat 24.00 sıralarında Maarif Mahallesi'nde devam eden çiçeklendirme ve kaldırım boyama çalışmaları yapan işçileri elinde tatlıyla ziyaret etti. İşçilere elleriyle tatlı ikram eden Çeleğen, onlarla sohbet edip çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
Belediye olarak hummalı bir çalışma içerisine girdiklerini kaydeden Çeleğen, "Belediyemizde Çalışan Bir kısım arkadaşlarımız iftardan sonra işe başlayıp, sahur vakti işi bırakıyorlar, bir kısım arkadaşlarımız da sabah işe başlayıp saat 5.00'te işi bakıyor. Dolayısıyla gün içerisinde insanlarımızın rahatsız olmamasını temin ediyoruz. Sabah çalışan arkadaşlarımız özelikle vatandaşlarımızı rahatsız etmemek adına Ramazan Bayramıyla sezonu başlayacak olan içmelerde çalışmalarına devam ediyorlar" dedi.
Peyzaj çalışmalarını hızlandırdıklarını ve sezonun açılmasıyla ilçeye gelecek misafirlerin çok şaşıracağını ifade eden Ekinözü belediye Başkanı Nursi Çeleğen şunları söyledi:
"İnşallah Bayramın birinci günü Ekinözü'müzde turizm sezonunun hareketleneceğini düşünüyoruz. Ekinözü'müze değer katan desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç'a ve ekibine, şahsım ve ilçe halkı adına teşekkürü bir borç bilirim. İlçemizde 3 adet 'İçmeler' denilen şifalı acı su var. Orta İçmeler ile Yukarı içmeler arasında büyük bulvar çalışmasında sona geldik. İlçenin iki girişini modern güzelliğe kavuşturduk. İçmelerdeki caddelerin alt yapı çalışmaları tamamlandı, kaldırımların yenilenmesi ile birlikte İçmelerdeki tüm caddeler modern bir görünüm aldı. Bizim en büyük önceliğimiz Ekinözü İçmelerimiz çünkü yaz aylarının gelmesi ile birlikte misafirler geliyor insanların geldiği ortamları güzel yapacaksın ki gelecek sezonda tekrar gelsinler."
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!