Ejder kapanı geliyor

Güncelleme Tarihi:

Ejder kapanı geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 2010 10:23

22 Ocak tarihinde vizyona girecek olan 'Ejder Kapanı' adlı film ilginç konusu ve güçlü kadrosu ile sinemaseverlerin ilgisini çekeceğe benziyor.

Haberin Devamı

Ejder Kapanı Fragman/ Video

Kenan İmirzalioğlu/ Foto Galeri

Berrak Tüzünağaç/ Foto Galeri

Nejat İşler / Foto Galeri

Yapımcılığını TMC Film'in üstlendiği “Ejder Kapanı”nda Uğur Yücel, aynı zamanda Asayişler Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı'nı, Kenan İmirzalioğlu Cinayet Büro Amiri'ni, Nejat İşler gazi komandoyu, Berrak Tüzünataç stajyer polisi canlandırıyor...

Uğur Yücel'in daha önce Sibel Can'a önerdiği, ancak Can'ın özel sebeplerden dolayı kabul etmediği pavyon kadını rolünü ise Ceyda Düvenci oynuyor.

Polisiye - gerilim tarzında olan sinema filmindeki aksiyon sahnelerine Fransa'dan getirilen özel bir ekip teknik destek veriyor. Aksiyon sahneleri Luc Besson tarafından çekilecek ve ayrıca bu sahneler için Fransa’da özel arabalar tasarlandı. İstanbul'da çekilen filmde kalabalık figürasyon ekipleri de görev alacak.

FİLMİN KONUSU

Haberin Devamı

Çocuk tecavüzcülerini öldüren bir katilin izinde adalet kavramının sorgulandığı filmde, iki deneyimli dedektif Abbas ( Uğur Yücel ) ve 'Akrep' Celal ( Kenan İmirzalıoğlu ) bir seri katilin peşine düşerler. Katilin kurbanları aftan yararlanıp çıkan sübyancılardır. Eldeki ipuçları askerden dönen Ensar'ı ( Nejat İşler ) işaret etmektedir.

2009'UN EN ÇOK OKUNAN HABERLERİ

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!