Yüksekokul yedinci mezunlarını verdi

Güncelleme Tarihi:

Yüksekokul yedinci mezunlarını verdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2016 11:13

Türkiye’de birçok eğitim kurumu yeni mezunlarını uğurluyor. Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun yedinci mezunları da 26 Hazira’da Hidiv Kasrı’nda yapılan tören ile diplomalarını aldı. 2015-2016 akademik yılında örgün Türkçe, İngilizce ve uzaktan eğitim programları dahil olmak üzere toplam 575 öğrenci mezun oldu. Okul birincisi raylı sistemler işletmeciliği öğrencisi Mahmut Ölçer olurken, ikincisi lojistik programı öğrencisi Şule Horuz, üçüncüsü ise mobil teknolojileri programı öğrencisi Metin Sarıtaş oldu.

Haberin Devamı

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şakir Ersoy da törende yaptığı konuşmada, diploma alma aşamasına gelmenin kolay olmadığını belirterek, “Bu noktaya gelene dek, işin içinde bir ekip çalışması, emek, özveri, fedakarlıklar var. Öğrencilerimiz iki yıl boyunca emek verdiler, ter döktüler, öğretim üyelerimiz de çok büyük titizlikle arkadaşlarımıza iyi eğitim vermeye çalıştı. Mezunlarımızı, akademik personelimizi, aileleri yürekten kutluyorum” dedi. Mezunları,n mezuniyet ile okulla ilişkilerinin kesilmediğini belirten Ersoy, “Okul her zaman sizin okulunuz, sadece yeni bir yaşama başlayacaksınız. Kimileriniz eğitimine devam edecek, kiminiz iş hayatına atılacak ne yaparsanız yapın şunları unutmayın. Birincisi hangi yaşta olursanız olun, sağlığınıza dikkat edin, ikincisi kendinize, bir değer olduğunuza güvenin. İsterseniz bir çok şeyin üstesinden gelebileceğinize inanın ama mutlaka çok çalışkan olun, sıra dışı olun. Sıra dışı olursanız çok başarılı ve üretken olursunuz” diyerek sözlerini tamamladı.

Haberin Devamı

“EN BÜYÜK TEŞEKKÜRÜ AİLELER HAK ETTİ”

Törenin son konuşmacısı ise Mütevelli Heyet Başkanı Ruhi Engin Özmen oldu. Özmen konuşmasında Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nu kurarken tek kaygılarının, düşüncelerinin ülkenin geleceğine, kalkınmasına fayda sağlayacak genç nesili yetiştirmek olduğunu belirterek, “Burada, özgür bir ortamda eğitim alan siz sevgili gençlerin kendinizi ifade etme özelliğinizin çok ön safta olduğunu biliyorum ve görüyorum. Gözlerinizdeki ışıktan Türkiye’nin gelecek aydınlığının ellerinizle tuttuğunuzun da farkındayım. Buradan aldığınız eğitim ve kazandığınız becerilerle bundan sonraki hayatınızda başarılar diliyorum. Ülkenin gelişiminde bilgi ve becerilerinizle katkı sunacağınızdan eminim” dedi. En büyük teşekkürü ailelerin hak ettiğini belirten Özmen, “Sizlerin eğitimi için gece gündüz çalışıp, her türlü fedakârlığı yapan değerli veliler, bugünden itibaren hayatlarının dönüm noktasını yaşayan çocuklarınızla gurur duyacaksınız. Bir kısmı iş hayatına atılarak yeni bir hayata başlayacak, size destek olacak, bir kısmı eğitimine devam ederek daha üst seviyede eğitim alıp, başka mecralara yolculuk yapacak. Bu yolculuk ister iş dünyasında, ister akademik alanda olsun hepinize başarılar diliyorum. Hepinizin yolu ve bahtı açık olsun” dedi.

Haberin Devamı

Törene TÜRLEV Mütevelli Heyet Üyesi, Gazeteci, Yazar, İstanbul Milletvekili Oktay Ekşi, UTİKAD Başkanı Turgut Erkeskin, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu Mütevelli Heyet Başkanı Ruhi Engin Özmen, Başkan Vekili Muzaffer Sarıyar, Mütevelli Heyet Üyeleri Muharrem Ergül,  Aka Gündüz Özdemir, Fatma Özmen, Seyit Usta, Bülent Hasan Tanla, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Mehmet Şakir Ersoy, Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zeki Adal, Prof. Dr. Ahmet Yüksel, Prof. Dr. Murat Barkan, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu akademik ve idari kadrosu, aileler ve basın mensupları katıldı.

BAKMADAN GEÇME!