YKS yerleştirme sonuçları bu hafta açıklanacak

Güncelleme Tarihi:

YKS yerleştirme sonuçları bu hafta açıklanacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 22, 2020 14:22

Üniversite adaylarının 2020-YKS yerleştirme sonuçları için heyecanlı bekleyişi sürerken ÖSYM Başkanı Prof.Dr. Halis Aygün, sonuçların bu hafta içinde açıklanacağını belirtti.

Haberin Devamı

Üniversite adaylarının 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2020-YKS) yerleştirme sonuçları için heyecanlı bekleyişi sürüyor. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yerleştirme işlemlerinde kontrollerin devam ettiği 2020-YKS sonuçlarının bu hafta içinde açıklanması bekleniyor.

ÖSYM Başkanı Prof.Dr.Halis Aygün de geçen hafta konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak yerleştirme sonuçlarının bu hafta açıklanacağını duyurdu. Başkan Aygün, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada 2020-YKS sonuçları ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili gençler, heyecanlısınız, sizi anlıyorum ve heyecanınızı paylaşıyorum. Ülkemizin yarınları olan sizler için tüm gücümüzle çalışıyoruz. 2020-YKS yerleştirme işlemlerinde kontroller devam ediyor. Önümüzdeki hafta içerisinde (bu hafta) yerleştirme sonuçlarını açıklayacağız."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!