Yılın en başarılı üniversitesi seçildi

Güncelleme Tarihi:

Yılın en başarılı üniversitesi seçildi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2013 12:36

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Karadeniz Vakfı tarafından yılın en başarılı üniversitesi seçildi. Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi, Karadeniz Vakfı tarafından yılın en başarılı üniversitesi seçildi.

Haberin Devamı

İşadamı İbrahim Cevahir’in başkanlığını yaptığı Karadeniz Vakfı (KARVAK) ‘2012’nin En İyileri’ ödül töreni yapıldı. Değişik dallarda başarılı isimlerin ödüle layık görüldüğü programda, ‘Yılın En Başarılı Üniversitesi Ödülü’ ise Hasan Kalyoncu Üniversitesi’ne verildi.
Ödülü Hasan Kalyoncu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Cemal Kalyoncu, yine aynı gecede ‘Karadeniz Vakfı Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne layık görülen İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu’nun elinden aldı.
Vali Mutlu, Kalyoncu ailesini kutlayarak, "Ülkemize bu değerli hizmet ve gayretlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum" dedi.
Alınan ödülün kendileri için ayrı bir anlam taşıdığını belirten Orhan Cemal Kalyoncu ise, "Ana hedefimiz ülkemize ve insanımıza katkı sağlayacak, uluslararası marka değeri olan bir üniversite olmaktır. Üniversitemiz kısa bir süre önce kurulmasına rağmen bu ödülü bize layık gören Karadeniz Vakfı’na teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!